Philips Hue

Adore-kattovalaisin 40 W kromi

18890
Tuotenro
8718696167564
Erityisesti kosteisiin tiloihin suunniteltu tunnelmallinen Adore-kattovalaisin on erinomainen kylpyhuoneeseen, sillä se on roiskevesisuojattu (IP44). Tarvitsitpa valoa sitten rentoon lukemiseen, aamuisin virkistäytymiseen, kylpyammeessa rentoutumiseen tai tarkkuutta vaativaan parranajoon tai meikkaamiseen Adore on loistava valinta kylpyhuoneeseesi.

Adore-kattovalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Adore-kattovalon voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Voit valita valolle minkä tahansa valkoisen sävyn, piristävän viileästä rauhoittavaan ja tunnelmalliseen lämpimään valkoiseen.

Halutessasi voit säätää valoa kätevästi myös valaisimen omalla käyttövalmiilla ja langattomalla paristokäyttöisellä himmentimellä (sis. hintaan), johtoa ja sähköasentajaa ei tähän tarvita. Himmentimellä voit valita oikean valon mm. rentoutumiseen, lukemiseen, keskittymiseen ja virkistymiseen.

  • Philips Hue White Ambiance Adore -kattovalaisin 40 W
  • Korkeus 6 cm, halkaisija 40,7 cm
  • Valovirta 2400 lm
  • Paino 2,28 kg
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.