Swiffer

Aloituspakkaus moppi + 8 lattianpuhdituspyyhettä

1459
Tuotenro
4084500979918
Swiffer-moppi imee ja sitoo lian, pölyn ja karvat itseensä kaikilta kodin lattioilta ja pinnoilta paljon paremmin kuin perinteinen luuta. Paksut ja kuivat lattianpuhdistuspyyhkeet mukautuvat lattioiden ja saumakohtien muotoihin sekä imevät ja sitovat lian, pölyn ja karvat itseensä tehokkaammin kuin luuta. Puhdistuspyyhkeiden paksuuden, erityisen kuvioinnin sekä sähköstaattisen ominaisuuden ansiosta pyyhkeet voivat imeä ja sitoa itseensä jopa kolme kertaa enemmän pölyä ja karvoja kuin perinteinen luuta.

Swiffer-mopin 360° kääntyvän pään ansiosta voit siivota myös hankalat paikat, kuten jääkaapin, hellan ja astianpesukoneen alta sekä nurkista ja kulmista, jonne luudat ja mopit eivät aina yletä. Kuivien Swiffer-lattianpuhdistuspyyhkeiden ansiosta siivoaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Liinat ovat erityisen käteviä lemmikkieläimistä kaiken aikaa lähtevien karvojen siivoamiseen tai niille, jotka kärsivät pölyallergiasta. Swiffer-moppia voidaan käyttää kaikilla kovilla pinnoilla, kuten vahatulla ja vahaamattomalla linoleumilla, vinyylillä, keramiikalla ja hiotulla puulattialla.

  • Imee ja sitoo pölyn, lian ja karvat itseensä paljon paremmin kuin perinteinen luuta.

  • Pakkaus sisältää 1 mopin ja 8 vaihtopyyhettä.

  • Sähköstaattinen puhdistus.

  • Sopii hyvin puu-, laatta- tai vinyylilattioille.

  • Paksut puhdistuspyyhkeet.

  • 360° kääntyvä pää mahtuu hankaliin paikkoihin, kuten sängyn tai sohvan alle.