Garmin

Approach X40 -GPS-golfkello, valkoinen

19900
Tuotenro
0753759153526
Garmin Approach X40 GPS -kellon muistiin on ladattu yli 40 000 golf-kentän kartat. Lisäksi se on syke- ja aktiivisuusmittarisi, jonka avulla huolehdit kunnostasi ja hyvinvoinnistasi joka päivä, kellon ympäri. Se kertoo myös, jos puhelimeesi on tullut teksti- tai sähköpostiviesti, ja viestit voit lukea saman tien Approach X40:n näytöltä.

Kehitä peliäsi

Kun käynnistät laitteen golf-toiminnot, se valitsee automaattisesti kentän, jolla olet. Se kertoo etäisyytesi viheriön etuosaan, keskelle ja takaosaan ja näyttää esteet. Lyöntejä suunnitellessasi voit antaa laitteen laskea ”dogleg” ja ”layup” -etäisyyksiä kääntyviä väyliä ja helpompia lähestymislyöntejä varten – Approach X40:n avulla alat lyödä johdonmukaisempia lyöntejä ja kehität pelaamistasi. AutoShot-pelianalyysi seuraa automaattisesti etenemistäsi väylällä ja mittaa etäisyyksiä, jotta voit analysoida lyöntejäsi pelin jälkeen Garmin Connect -palvelussa. Viheriönäkymä näyttää viheriön todellisen muodon ja asettelun, vaikka olisit sen takana. Voit sijoittaa lipun laitteen näytöllä vastaamaan päivän sijaintia, jotta voit valita lyönnin tarkasti. Pistemäärää seuraat kätevästi laitteen digitaalisesta tuloskortista.

Uusia kenttiä ja päivityksiä voit lisätä maksutta (enintään 4 kertaa vuodessa) Garminin sivustosta saatavalla Garmin Express -ohjelmalla.

Seuraa aktiivisuuttasi ja yöunesi laatua

Jos olet ollut tunnin liikkumatta, laite muistuttaa siitä värinähälytyksellä sekä näyttöön ilmestyvällä punaisella palkilla, joka kasvaa 15 minuutin välein. Passiivisuusmuistutuksen voit nollata kävelemällä muutaman minuutin ajan. Laite oppii tunnistamaan normaalin aktiivisuustasosi ja laskemaan sen mukaan sinulle sopivat liikkumistavoitteet, joita seuraamalla lisäät asteittain hyvinvointiasi. Laite myös tarkkailee yöunesi laatua erotellen nukkumiseen käytetyn kokonaisajan, rauhallisesti nukutut tunnit sekä sen ajan, jolloin olen liikkunut nukkuessasi.

Seuraa sykettäsi

Liikuntasuorituksiasi tarkkaillessaan – GPS:ää ja sykemittausta hyödyntäessään – Approach X40 mittaa kulkemasi matkan, nopeutesi sekä syketietosi ja kalorikulutuksesi. Älypuhelinsovelluksen avulla voit tallentaa tiedot Garmin Connect -palveluun, jossa voit tutkia harjoitus- ja aktiivisuustietojasi yksityiskohtaisesti.

Pienen näytön informaatio näkyy hyvin myös auringonpaisteessa. Laitteen litiumioniakun varaus kestää GPS-/sykemittauskäytössä max. 10 tuntia, pelkässä aktiivisuusmittarikäytössä max. 5 vuorokautta.

  • Näytön koko 25,4 x 10,7 mm, resoluutio 160 x 68 pikseliä
  • Vesitiivis (5 ATM)
  • Kellotoiminnot: aika (GPS-asetus ja kesäaika), päivämäärä, herätyskello
  • Sensorit: GPS, Garmin Elevate -sykemittari, kiihtyvyysanturi; tukee TruSwing-anturin mittaustilastoja (anturi ei sis. pakkaukseen)
  • Muisti: 64 Mt
  • Esiladatut juoksuprofiilit
  • Golf-ominaisuudet: etäisyys viheriölle (etuosaan, keskelle ja takaosaan), tarvittavan lyönnin pituuden laskeminen, digitaalinen tuloskortti, tuloskorttien tarkastelu tietokoneessa, tilastojen seuranta (vedot, puttaukset per kierros, viheriöt, väyläosumat), viheriönäkymä ja manuaalinen lipun siirtely
  • Garmin Connect -älypuhelinsovellus (iPhone, Android, Windows)
  • Yhdistettävyys: Bluetooth Smart (puhelimelle), ANT+ (tietokoneelle)
  • Rannekkeen pituus 136–192 mm.