Philips Hue

Argenta-kohdevalaisin 5,7 W, 3-osainen, alumiini

23790
Tuotenro
8718696171639
Tyylikäs, alumiinin värinen Philips Hue Argenta -kohdevalaisin on ihanteellinen tausta- ja korostusvalaistukseen esim. olo- ja makuuhuoneeseen. Luo täydellinen tunnelma sen 16 miljoonalla valonvärillä ja kaikilla valkoisen sävyillä. Valaisimessa on valmiina 4 eri valoasetusta eri tunnelmia varten. Valaisimen lamput on GU10-kantaisia.

Argenta-kohdevalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan. Valaisin on myös pikaohjattavissa älylaitteen Bluetooth-yhteyden avulla.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Argenta-kohdevalaisimen voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Voit valita valolle minkä tahansa valkoisen sävyn, piristävän viileästä rauhoittavaan ja tunnelmalliseen lämpimään valkoiseen. Voit myös käyttää sitä makuuhuoneessa vähitellen kirkastuvana sarastusvalona, joka herättää sinut aamulla mukavan lempeästi. Voit säätää valoja myös kotisi ulkopuolelta ja lisätä erilaisia työkaluja kuten liiketunnistimia ja kytkimiä.

Philips Hue on myös yhteensopiva Amazon Alexan, Apple Homekitin ja Google Homen kanssa ja valojen säätö onnistuu pelkällä äänenvoimalla.

  • Philips Hue Argenta -kohdevalaisin 3 x 5,7 W
  • Mukana toimitettavien lamppujen teho 5,5 W, kanta GU10
  • Vaihtolampun enimmäisteho 6 W
  • Pituus 48 cm, leveys 8,9 cm, korkeus 12,7 cm
  • Paino 1,097 kg
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.