Flow Cosmetics

Basic shampoopala 100 g kuiville hiuksille

789
78,90 €/KG
Tuotenro
6430028392858
Tuotearviot:
100% of 100
Tuo hiuksiisi pohjoisen luonnon voimaa Flow Basic shampoopalalla! Luonnonmukainen saippuapohjainen shampoopala on valmistettu luomukasviöljyistä, eteerisistä luomuöljyistä ja luomuyrteistä. Shampoopala ei sisällä lainkaan säilöntäaineita, synteettisiä tensidejä, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Sen ekologinen ja biohajoava koostumus on erittäin hellävarainen hiuspohjalle ja tuo kuiviin ja normaaleihin hiuksiin kosteutta, pehmeyttä ja ilmavuutta.

Kaikki Flow Cosmetics -tuotteet valmistuvat Suomessa puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista. Erityisesti luomuviljeltyjen tai villiä kasvaneiden raaka-aineiden osuus on erityisen korkea. Shampoopalat sisältävät erittäin paljon esimerkiksi vitamiineja, antioksidantteja ja tärkeitä rasvahappoja. Tuotteiden pakkausmateriaalit ovat aina huolella valittuja, ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä. Flow Basic shampoopala sopii käytettäväksi koko perheelle.

Käyttö: Kastele hiukset huolellisesti lämpimällä vedellä. Kastele shampoopala varovasti ja hiero palalla hiuksia niin kauan, että vaahtoa on runsaasti joka puolella hiuksia. Lisää tarvittaessa vaahdotuksen aika hieman lämmintä vettä hiuksiin. Hiero hiuspohja puhtaaksi sormilla. Huuhtele lopuksi lämpimällä vedellä huolellisesti. Toista käsittely tarvittaessa. Säilytä shampoopalaa alustalla, mistä vesi pääsee pois.

Ainesosat/Ingredients: Sodium Cocoate, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Aqua, Montmorilloniate, Ricinus Communis Seed Oil, Mel, Calendula Officinalis Herb, Lavandula Hybridia Oil, Pogostemon Patchouli Oil, Rosmarinius Officinalis Leaf Extract, Linalool, Limonene, Geraniol.

Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.