Philips Hue

Beyond-kattovalaisin

39890
Tuotenro
8718696121870
Tyylikkäässä Beyond-kattovalaisimessa yhdistyy tunnelmavalaistus sekä lämmin valkoinen kohdevalaistus. Beyond-kattovalolla luot kotiisi täydellisen valaistuksen tunnelman ja tilanteen mukaan.

Beyond-kattovalaisimessa on kaksi riippumatonta valonlähdettä: ylös- ja alaspäin. Niiden avulla voit luoda loputtoman määrän eri värisävyjä sekä valkoista valoa. Huoneen tunnelmaa voit vaihtaa helposti vain yhden napin painalluksella. Parhaat valoasetukset voi tallentaa kätevästi muistiin ja käyttää niitä myöhemmin uudelleen.

Beyond-kattovalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Beyond-kattovalaisimen voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Voit valita valolle minkä tahansa valkoisen sävyn, piristävän viileästä rauhoittavaan ja tunnelmalliseen lämpimään valkoiseen. Voit myös käyttää sitä makuuhuoneessa vähitellen kirkastuvana sarastusvalona, joka herättää sinut aamulla mukavan lempeästi. Philips Hue on myös yhteensopiva Amazon Alexan, Apple Homekitin ja Google Homen kanssa ja valojen säätö onnistuu pelkällä äänenvoimalla.

Halutessasi voit säätää valoa kätevästi myös valaisimen omalla paristokäyttöisellä himmentimellä (ei sis. hintaan), johtoa ja sähköasentajaa ei tähän tarvita.

  • Philips Hue Beyond LED -kattovalaisin
  • Pituus 45 cm, korkeus 20,8 cm, leveys 45 cm.
  • Paino 4,44 kg
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.