Philips Hue

Beyond-riippuvalaisin

44900
Tuotenro
8718696121863
Tyylikkäässä Beyond-riippuvalaisimessa yhdistyy tunnelmavalaistus sekä lämmin valkoinen kohdevalaistus. Beyond-riippuvalolla luot kotiisi täydellisen valaistuksen tunnelman ja tilanteen mukaan.

Beyond-riippuvalaisimessa on kaksi riippumatonta valonlähdettä: ylös- ja alaspäin. Niiden avulla voit luoda loputtoman määrän eri värisävyjä sekä valkoista valoa. Huoneen tunnelmaa voit vaihtaa helposti vain yhden napin painalluksella. Parhaat valoasetukset voi tallentaa kätevästi muistiin ja käyttää niitä myöhemmin uudelleen.

Beyond-riippuvalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Beyond-riippuvalaisimen voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Voit valita valolle minkä tahansa valkoisen sävyn, piristävän viileästä rauhoittavaan ja tunnelmalliseen lämpimään valkoiseen. Voit myös käyttää sitä makuuhuoneessa vähitellen kirkastuvana sarastusvalona, joka herättää sinut aamulla mukavan lempeästi. Philips Hue on myös yhteensopiva Amazon Alexan, Apple Homekitin ja Google Homen kanssa ja valojen säätö onnistuu pelkällä äänenvoimalla.

Halutessasi voit säätää valoa kätevästi myös valaisimen omalla paristokäyttöisellä himmentimellä (ei sis. hintaan), johtoa ja sähköasentajaa ei tähän tarvita.

  • Philips Hue Beyond LED -riippuvalaisin
  • Pituus 220 cm, enimmäiskorkeus 220 cm, vähimmäiskorkeus 50 cm, leveys 45 cm.
  • Paino 4,5 kg
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.