Philips Hue

Buckram-spottivalaisin 1 x 5,5 W musta + himmennin

6790
Tuotenro
8718696164211
Buckram-spottivalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Buckram-spottivalon voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Voit valita valolle minkä tahansa valkoisen sävyn, piristävän viileästä rauhoittavaan ja tunnelmalliseen lämpimään valkoiseen. Voit myös käyttää sitä makuuhuoneessa vähitellen kirkastuvana sarastusvalona, joka herättää sinut aamulla mukavan lempeästi. Philips Hue on myös yhteensopiva Amazon Alexan, Apple Homekitin ja Google Homen kanssa ja valojen säätö onnistuu pelkällä äänenvoimalla.

Philips Hue Buckram -spottivalaisimen valoa voit säätää myös mukana tulevalla himmenninkytkimellä – saat aina tilanteeseen sopivan valaistuksen, halusitpa sitten viileän valkoista lukuvaloa tai rauhoittavan lämmintä tunnelmaa. Kytkimeen on ohjelmoitu valmiiksi neljä valaistustilaa eri värilämpötiloin. Voit esimerkiksi käyttää aamuisin kirkkaan päivänvalon kaltaista valoa piristyäksesi ja illalla lämpöisempää valoa rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.

Buckram-spottivalaisin on helposti itse asennettavissa: ClickFIX-asennuksessa et tarvitse apulaisia, kiinnität vain asennuskiinnikkeen kattoon, yhdistät johdot ja napsautat lopuksi lampun kiinni.

  • Philips Hue White Ambiance Buckram -spottivalaisin 1 x 5,5 W
  • Mukana toimitettavien lampun teho 5,5 W; lampun maksimiteho 55 W; kanta GU10, valovirta 250 lm
  • Valaisimen mitat (k x p x l) 10,3 x 10,2 x 10,2 cm, paino 0,49 kg
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.