Philips Hue

Buratto-spottivalaisin 5,5 W alumiini

5890
Tuotenro
8718696164051
Valitsemalla kotiisi tunnelmallisen Buratto-spottivalaisimen voit hallita valaistusta helposti vuorokauden ympäri. Buratto-spottivalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Buratto-spottivalon voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Voit valita valolle minkä tahansa valkoisen sävyn, piristävän viileästä rauhoittavaan ja tunnelmalliseen lämpimään valkoiseen. Voit myös käyttää sitä makuuhuoneessa vähitellen kirkastuvana sarastusvalona, joka herättää sinut aamulla mukavan lempeästi.

Halutessasi voit säätää valoa kätevästi myös paristokäyttöisellä himmentimellä (ei sis. hintaan), johtoa ja sähköasentajaa ei tähän tarvita. Yhteen himmentimeen voit liittää jopa 10 Hue-valoa. Himmentimellä voit valita oikean valon rentoutumiseen, lukemiseen, keskittymiseen ja virkistymiseen.


  • Philips Hue White ambiance Buratto -spottivalaisin 5,5 W (max. 50 W)
  • Korkeus 11,2 cm, pituus 13,6 cm, leveys 10,2 cm
  • Paino 0,655 kg
  • Lamppu: GU10 (sisältyy pakkaukseen)
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.