Philips Hue

Calla-pylväsvalaisin base kit -peruspakkaus antrasiitti

12590
Tuotenro
8718696168011
Nyt voit laajentaa Huen ulkotiloihin! Säänkestävä ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettu Calla-pylväsvalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Calla-pylväsvalon voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Määrittämällä Hue-sovelluksen kotona tai poissa-tilaan saat kaikki valot päälle tai voit antaa järjestelmän hoitaa automaattisesti kaiken paikkatietojen avulla. Näin voit määrittää valaistusaikataulut juuri itsellesi sopiviksi. Halutessasi voit säätää valoa kätevästi myös valaisimen omalla paristokäyttöisellä himmentimellä (ei sis. hintaan), johtoa ja sähköasentajaa ei tähän tarvita.

Tähän Calla-perusyksikköpakkaukseen kuuluu kaikki aloittamiseen tarvittava: valopiste, virtalähde, jatkokaapelit ja liittimet. Pura pakkaus, asenna valitsemaasi paikkaan ja sytytä valot.

  • Philips Hue Calla -pylväsvalaisin peruspakkaus 8 W
  • Johdon pituus 0,5 m
  • Korkeus 25,2 cm, halkaisija 10,4 cm.
  • Paino 0,735 kg
  • Materiaali: alumiini
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.