Philips Hue

Calla-pylväsvalaisin, musta, lisäosa

11690
Tuotenro
8718696170557
Tähän Calla-laajennusyksikköön kuuluu yksi valaisin ja jatkojohto (ei sis. virtalähdettä). Voidaan sarjoittaa Calla Base-kit perusyksikön kanssa. Virtalähteeseen voi liittää max. 5 valaisinta. Valaisimella jatkat jo olemassa olevaa Philips Hue -älyvalaistusketjua, jonka avulla valaiset pihat, polut, puut ja esineet ja luot aina haluamasi tunnelman. Tarvitset käyttöön Hue-sillan ja Calla-peruspakkauksen.

Calla-pylväsvalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Calla-pylväsvalon voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Määrittämällä Hue-sovelluksen kotona tai poissa-tilaan saat kaikki valot päälle tai voit antaa järjestelmän hoitaa automaattisesti kaiken paikkatietojen avulla. Näin voit määrittää valaistusaikataulut juuri itsellesi sopiviksi. Halutessasi voit säätää valoa kätevästi myös valaisimen omalla paristokäyttöisellä himmentimellä (ei sis. hintaan), johtoa ja sähköasentajaa ei tähän tarvita.

  • Philips Hue Calla -pylväsvalaisin 8 W (lisävalaisin)
  • Johon pituus 0,6 m
  • Korkeus 40 cm, halkaisija 10,4 cm.
  • Paino 1,425 kg
  • Materiaali: alumiini
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.