Philips Hue

Centura-kohdevalaisin 5,7 W pyöreä, alumiini

6390
Tuotenro
8718696171752
Alumiinin värinen Philips Hue Centura -kohdevalaisin on ihanteellinen esim. olo- ja makuuhuoneeseen. Luo täydellinen tunnelma sen 16 miljoonalla valonvärillä ja kaikilla valkoisen sävyillä. Valaisimessa on valmiina 4 eri valoasetusta eri tunnelmia varten. Valaisimen GU10-kantainen lamppu sisältyy pakkaukseen.

Centura-kohdevalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan. Valaisin on myös pikaohjattavissa älylaitteen Bluetooth-yhteyden avulla.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Centura-kohdevalaisimen voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Voit valita valolle minkä tahansa valkoisen sävyn, piristävän viileästä rauhoittavaan ja tunnelmalliseen lämpimään valkoiseen. Voit myös käyttää sitä makuuhuoneessa vähitellen kirkastuvana sarastusvalona, joka herättää sinut aamulla mukavan lempeästi. Voit säätää valoja myös kotisi ulkopuolelta ja lisätä erilaisia työkaluja kuten liiketunnistimia ja kytkimiä.

Philips Hue on myös yhteensopiva Amazon Alexan, Apple Homekitin ja Google Homen kanssa ja valojen säätö onnistuu pelkällä äänenvoimalla.

  • Philips Hue Centura -kohdevalaisin 5,7 W
  • Mukana toimitettavan lampun teho 5,7 W, kanta GU10, valovirta 350 lm
  • Vaihtolampun enimmäisteho 6 W
  • Pituus 9 cm, leveys 9 cm, upotussyvyys 10 cm.
  • Paino 0,126 kg
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.