Philips Hue

Cher-riippuvalaisin 39 W valkoinen

17890
Tuotenro
8718696159125
Cher-riippuvalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Cher-riippuvalon voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Voit valita valolle minkä tahansa valkoisen sävyn, piristävän viileästä rauhoittavaan ja tunnelmalliseen lämpimään valkoiseen. Voit myös käyttää sitä makuuhuoneessa vähitellen kirkastuvana sarastusvalona, joka herättää sinut aamulla mukavan lempeästi.

Halutessasi voit säätää valoa kätevästi myös valaisimen omalla paristokäyttöisellä himmentimellä (sis. hintaan), johtoa ja sähköasentajaa ei tähän tarvita. Himmentimellä voit valita oikean valon mm. rentoutumiseen, lukemiseen, keskittymiseen ja virkistymiseen. Yhteen himmentimeen voit liittää jopa 10 Hue-valoa.

Valaisin on ainutlaatuisesti muotoiltu ja se sopii täydentämään kotisi sisustusta.

  • Philips Hue White ambiance Cher-riippuvalaisin 39 W
  • Halkaisija 47,5 cm
  • Enimmäiskorkeus 175 cm, vähimmäiskorkeus 29,1 cm
  • Valovirta 3000 lm
  • Paino 2,7 kg
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.