CamelBak

Chute Mag -juomapullo 0,6 l, musta

1795
Tuotenro
0886798009384
Huolella suunniteltu, erittäin kätevä juomapullo päivittäiseen käyttöön! CamelBak Chute Mag -juomapullon korkissa on magneetti, jonka avulla saat korkin pysymään pois tieltä niin juomisen kuin pullon täytönkin aikana. Korkin avaamiseksi sitä tarvitsee kääntää vain puoli kierrosta. Suuaukko on muotoiltu niin, että vettä tulee reilusti mutta silti hallitusti − kunnon kulauksen ottaminen onnistuu läikyttelemättä kesken vauhdikkaammankin tekemisen, olitpa sitten urheilemassa, retkellä, töissä tai liikenteessä.

Pulloon integroidusta isosta kiinnityslenkistä Chute Mag on helppo napata sellaisenaan matkaan mukaan tai kiinnittää reppuun. Solakka pullo istuu hyvin käteen ja mahtuu aina autojen ja veneiden mukitelineisiin. Pullon suuaukossa kierteet ovat sisäpuolella, joten sileä ulkopinta on helppo pitää puhtaana. Pullon kierteisiin sopivat useimmat vedenpuhdistajat.

Pullon materiaali on iskunkestävää BPA-, BPS- ja BPF-vapaata Tritania, joka ei aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja. Pullon voi pestä astianpesukoneessa.

Chute Mag -pullon laadusta kertoo 10 vuoden takuu (materiaali- ja valmistusvirheille). Väri: "Charcoal".