Bio-Oil

Erikoisihonhoitoöljy 60 ml

1145
190,83 €/L
Tuotenro
6001159111559
Bio-Oil® erikoisihonhoitoöljy on hoitotuote, joka auttaa vähentämään arpien, raskausarpien ja ihosävyn epätasaisuuksien näkymistä. Ainutlaatuinen koostumus, joka sisältää mullistavan PurCellin Oil -ainesosan, on tehokas myös ikääntyvälle ja kuivuneelle iholle. PurCellin Oil tekee tuotteesta helposti levittyvän ja imeytyvän eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Se auttaa myös varmistamaan, että avainainesosat kuten rosmariini-, laventeli-, kehäkukka- ja kamomillaöljyt sekä A- ja E-vitamiinit kulkeutuvat ja toimivat optimaalisesti. Bio-Oil sopii myös herkkäihoisille. Sitä voidaan käyttää sekä vartalolle että kasvoille. Pakkauskoko 60 ml.

Raskaus- ja venymäarpia syntyy nopeiden painonmuutosten myötä, kun iho ei ehdi venyä riittävästi ja ihon sidekudos repeää. Raskausarpien syntymiseen vaikuttaa mm. ikä ja ruokavalio. Raskausajan viimeisen kolmanneksen aikana paino nousee usein nopeasti ja raskausarvet ovat todennäköisiä jopa 90 %:lle naisista raskauden aikana. Raskausarpien syntymistä voi ehkäistä käyttämällä Bio-Oilia neljännestä raskauskuukaudesta lähtien. Bio-Oil tekee ihosta joustavamman ja auttaa sitä valmistautumaan venymiseen. Bio-Oil auttaa tekemään myös jo syntyneistä raskaus- ja venymäarvista vähemmän näkyviä.

Kliinisissä testeissä 92 % koehenkilöistä koki, että Bio-Oil vähensi arpien näkymistä 8 viikossa ja 100 % koehenkilöistä koki, että Bio-Oil teki raskausarvista vähemmän näkyviä 8 viikossa.

Ainesosat:

Botanicals:
Calendula Officinalis Flower Extract (Calendula Oil)
Lavandula Angustifolia Oil (LavenderOil)
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rosemary Oil)
Anthemis Nobilis Flower Oil (Chamomile Oil)

Vitamins:
Retinyl Palmitate (Vitamin A)
Tocopheryl Acetate (Vitamin E)

Oil base:
Paraffinum Liquidum
Triisononanoin
Cetearyl Ethylhexanoate
Isopropyl Myristate
Glycine Soja Oil
Helianthus Annuus Seed Oil
BHT
Bisabolol

Fragrance (Rose):
Alpha-Isomethyl Ionone
Amyl Cinnamal
Benzyl Salicylate
Citronellol
Coumarin
Eugenol
Farnesol
Geraniol
Hydroxycitronellal
Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde
Limonene
Linalool

Colour:
Orange: CI 26100 (Red 17)
Pink: CI 26100 (Red 17) and CI 60725 (Violet 2)