Bio-Oil

Erikoisihonhoitoöljy 60 ml

1145
190,83 €/L
Tuotenro
6001159111559
Tuotearviot:
100% of 100
Bio-Oil® erikoisihonhoitoöljy on hoitotuote, joka auttaa vähentämään arpien, raskausarpien ja ihosävyjen epätasaisuuksien näkymistä. Ainutlaatuinen koostumus sisältää mullistavan PurCellin Oil -ainesosan, joka on tehokas myös ikääntyvälle ja kuivuneelle iholle. PurCellin Oil tekee tuotteesta helposti levittyvän ja imeytyvän eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Se auttaa myös varmistamaan, että avainainesosat kuten rosmariini-, laventeli-, kehäkukka- ja kamomillaöljyt sekä A- ja E-vitamiinit kulkeutuvat ja toimivat optimaalisesti. Bio-Oil sopii myös herkkäihoisille. Sitä voidaan käyttää sekä vartalolle että kasvoille.

Raskaus- ja venymäarpia syntyy nopeiden painonmuutosten myötä, kun iho ei ehdi venyä riittävästi ja ihon sidekudos repeää. Raskausarpien syntymiseen vaikuttaa mm. ikä ja ruokavalio. Raskausajan viimeisen kolmanneksen aikana paino nousee usein nopeasti ja raskausarvet ovat todennäköisiä jopa 90 %:lle naisista raskauden aikana. Raskausarpien syntymistä voi ehkäistä käyttämällä Bio-Oilia neljännestä raskauskuukaudesta lähtien. Bio-Oil tekee ihosta joustavamman ja auttaa sitä valmistautumaan venymiseen. Bio-Oil auttaa tekemään myös jo syntyneistä raskaus- ja venymäarvista vähemmän näkyviä.

Kliinisissä testeissä 92 % koehenkilöistä koki, että Bio-Oil vähensi arpien näkymistä 8 viikossa ja 100 % koehenkilöistä koki, että Bio-Oil teki raskausarvista vähemmän näkyviä 8 viikossa. Pakkauskoko 60 ml.

Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.