Philips Hue

Explore-lattiavalaisin 6 W

24890
Tuotenro
8718696168875
Explore-lattiavalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Explore-lattiavalon voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Voit valita valolle minkä tahansa valkoisen sävyn, piristävän viileästä rauhoittavaan ja tunnelmalliseen lämpimään valkoiseen. Voit myös käyttää sitä makuuhuoneessa vähitellen kirkastuvana sarastusvalona, joka herättää sinut aamulla mukavan lempeästi.

Halutessasi voit säätää valoa kätevästi myös valaisimen mukana tulevalla paristokäyttöisellä himmentimellä, johtoa ja sähköasentajaa ei tähän tarvita. Yhteen himmentimeen voit liittää jopa 10 Hue-valoa.

Valaisimessa on liikuteltava pääosa, joka on suunniteltu suuntaamaan valon juuri sinne, missä sitä eniten tarviset.

  • Philips Hue White Ambiance Explore -lattiavalaisin 6 W
  • Korkeus 173,5 cm, pituus 36 cm, leveys 36,9 cm
  • Paino 5,58 kg
  • Lamppu: E27 (sisältyy pakkaukseen)
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.