Philips Hue

Felicity-pöytävalaisin 9,5 W

9190
Tuotenro
8718696162736
Valitsemalla kotiisi tunnelmallisen valkoisen Felicity-pöytävalaisimen voit hallita valaistusta helposti vuorokauden ympäri. Felicity-pöytävalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Felicity-pöytävalon voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Voit valita valolle minkä tahansa valkoisen sävyn, piristävän viileästä rauhoittavaan ja tunnelmalliseen lämpimään valkoiseen. Voit myös käyttää sitä makuuhuoneessa vähitellen kirkastuvana sarastusvalona, joka herättää sinut aamulla mukavan lempeästi.

Halutessasi voit säätää valoa kätevästi myös valaisimen mukana tulevalla paristokäyttöisellä himmentimellä, johtoa ja sähköasentajaa ei tähän tarvita. Yhteen himmentimeen voit liittää jopa 10 Hue-valoa. Himmentimellä voit valita oikean valon rentoutumiseen, lukemiseen, keskittymiseen ja virkistymiseen.

  • Philips Hue White ambiance Felicity -pöytävalaisin 9,5 W
  • Korkeus 25,5 cm, pituus 24 cm, leveys 8,7 cm
  • Paino 1,215 kg
  • Lamppu: E27 (sisältyy pakkaukseen)
  • 2 vuoden takuu.