Light My Fire

FireLighting Kit -tulentekopakkaus

1795
Tuotenro
7331423008599
Kolme erittäin kätevää retkeilytuotetta samassa paketissa: FireSteel 2.0 Scout -tulustikku, Tinder-on-a-Rope -sytytystikku ja makkaratikun pää Grandpa’s FireFork.

FireSteel 2.0 Scout -tulustikulla sytytät nuotion, retkikeittimen tai grillin vaikeissakin sääoloissa. Tulustikku synnyttää erittäin kuumia, jopa 3000-asteisia kipinöitä ja toimii myös märkänä. Tulustikku kestää jopa 3000 sytytyskertaa. Se on luotettava ja kevyt varuste retkeilyyn sekä metsästys- ja kalareissuille, paino vain 20 g. Valmistusmaa: Ruotsi.

Tinder-On-A-Rope on ripustuslenkillä varustettu tervastikku, josta voit raaputtaa veitsellä tai tuluksien raapaisulevyllä erittäin helposti syttyvää purua. Tikku on tehty vartavasten sytykekäyttöön viljellystä meksikolaisesta puusta, jonka pihkapitoisuus on peräti 80 %. Koska tällaista sytykeainesta tarvitaan vain vähän kerrallaan, tikusta riittää sytykettä pitkäksi aikaa. Voit myös sytyttää Tinder-On-A-Rope -tikun pään palamaan kaivertamalla siihen pienen kolon, johon kokoat hieman purua tuluksilla sytytettäväksi. Näin saat vahvasti palavan sytytysliekin nuotiota varten. Nuotion sytyttyä voit sammuttaa tikun ja käyttää sitä myöhemmin uudestaan vielä monet kerrat. Tikku palaa erittäin kuumana – ja toimii myös märkänä! Pituus n. 15 cm, paino 50−70 grammaa.

Kätevän setin kruunaa Grandpa’s FireFork, teräksinen makkaratikun pikaliitospää, joka on yksinkertaisuudessaan nerokas. Se lukittuu itsestään paikoilleen, ja varreksi käy melkeinpä mikä tahansa sopivan paksuinen risunpätkä. Haarukan taipuisat ja hieman ulospäin kaartuvat piikit lukitsevat myös makkaran tai vaikka maissintähkän otteeseensa, kun painat piikkejä hieman toisiaan kohti evästä kiinnittäessäsi. Mukana Grandpa’s FireFork kulkee omassa kotelossaan, johon voit kiinnittää narun. Paino 16 g. Valmistusmaa: Ruotsi.