Jetboil

Flash PCS -matkakeitin 1,0 l

11900
Tuotenro
0858941006205
Jetboil Flash PCS -matkakeitin sopii mm. veden ja kahvin keittämiseen ja soppien kuumentamiseen. Keittimen kaikki osat voi pakata sisäkkäin, jolloin keitin mahtuu pieneen tilaan.

Poltin on erittäin tehokas ja varmatoiminen. Hyvin eristetty keittoastia toimii myös juomakuppina. Astian neopreenilla päällystetty ulkopinta tekee käytöstä turvallisempaa ja säästää energiaa. Eristeen pinnassa olevien raitojen väri muuttuu astian sisällön lämpötilan mukaan, joten näet aina milloin astian sisältö on sopivan kuumaa ja voit sammuttaa keittimen heti ja välttää kaasun tuhlausta.

Keittimen käyttö on helppoa ja turvallista. Poltinosa liitetään astian pohjaan ja sytytetään integroidulla, elektronisella piezo-sytytyksellä. Astian patentoitu, tuulisuojattu FluxRing-pohja siirtää lämmön tehokkaasti ja tasaisesti kuppiin. Keitin kiehauttaa puoli litraa vettä 2,5 minuutissa! Astian sisällä oleva mitta-asteikko helpottaa keittimen taloudellista käyttöä, kuumennat tarkalleen vain sen, mitä tarvitset.

Pakkaus sisältää keittimen sytyttimineen, kahvallisen astian, juomakannen sekä kolmijalan kaasusäiliön pohjaan kiinnitettäväksi. Kaikkien yleisimpien valmistajien kaasupatruunat sopivat Jetboilin standardikierteeseen. Mitat pakattuna (k x Ø) 180 x 104 mm. Paino toimintavalmiudessa 397 g (ilman kaasua).