Philips Hue

Fugato-kohdevalaisin 5,7 W, 4-osainen, valkoinen

26390
Tuotenro
8718696171554
Tyylikäs, valkoinen Philips Hue Fugato -kohdevalaisin on ihanteellinen esim. olo- ja makuuhuoneeseen sekä keittiöön. Korosta lempiesineidesi parhaita puolia. Luo täydellinen tunnelma sen 16 miljoonalla valonvärillä ja kaikilla valkoisen sävyillä. Valaisimessa on valmiina 4 eri valoasetusta eri tunnelmia varten. Valaisimen lamput ovat GU10-kantaisia.

Fugato-kohdevalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan. Valaisin on myös pikaohjattavissa älylaitteen Bluetooth-yhteyden avulla.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Fugato-kohdevalaisimen voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Voit valita valolle minkä tahansa valkoisen sävyn, piristävän viileästä rauhoittavaan ja tunnelmalliseen lämpimään valkoiseen. Voit myös käyttää sitä makuuhuoneessa vähitellen kirkastuvana sarastusvalona, joka herättää sinut aamulla mukavan lempeästi. Voit säätää valoja myös kotisi ulkopuolelta ja lisätä erilaisia työkaluja kuten liiketunnistimia ja kytkimiä.

Philips Hue on myös yhteensopiva Amazon Alexan, Apple Homekitin ja Google Homen kanssa ja valojen säätö onnistuu pelkällä äänenvoimalla.

  • Philips Hue Fugato -kohdevalaisin 4 x 5,7 W
  • Mukana toimitettavien lamppujen teho 5,5 W, kanta GU10
  • Vaihtolampun enimmäisteho 6 W
  • Pituus 42,5 cm, leveys 8 cm, korkeus 15,3 cm
  • Paino 1,151 kg
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.