Housuvaippa 34 kpl Muumi XL7 16-26 kg

Tarjoushinta 890 Normaalihinta 1039
0,31 €/KPL
Tuotenro
6414100595153
Tarjous voimassa 20.10.2019 saakka, tai niin kauan kuin tuotetta riittää.
-14%
Maailman paras Muumivaippa Suomen ainoalta kertakäyttövaipanvalmistajalta!

Muumi Housuvaippa on mukava lapselle ja biohajoavassa pussissa sopiva luonnolle. Muumivaipan lähtökohta on lapsen hyvinvointi ympäristöarvoja unohtamatta. Vaippojen valmistuksessa käytetään vain perusteellisesti tutkittuja puhtaita raaka-aineita ja hengittäviä pintamateriaaleja, jotka täyttävät tarkat pohjoismaiset ympäristökriteerit, mutta eivät ärsytä herkkää ihoa. Muumivaippa on suomalaisten tekemä vaippa ja kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

Napakasti istuvat, joustavat ja imukykyiset Muumi Walkers -housuvaipat sopivat sekä päivä- että yökäyttöön. Ne on tarkoitettu vilkkaammille, jo kävelyäkin harjoitteleville lapsille, jotka eivät malta pysyä paikoillaan edes vaipanvaihdon aikana. Muumi -housuvaipat sopivat myös varmuusvaipaksi kun jo opetellaan kuivaksi.

Extra Large -koon Walkers-housuvaippa sopii 16-26 kg lapselle. Pakkauskoko 34 kpl.

Muumivaipat ovat uudistuneet:

Muumi-housuvaipat istuvat nyt entistäkin paremmin aikaisempaa kapeamman haaraleveyden ansiosta. Napakamman koon ja muodon ansiosta lapsellasi on mukavampi olla. Vaipassa on täysin uudistunut, raikas ulkonäkö. Suloiset Muumihahmot tekevät vaipan vaihdosta iloisen tuokion. Viimeistellyt yksityiskohdat kuten etu- ja takataskujen kuvat piristävät niin lasta kuin aikuistakin, vaippahan on melkein kuin oikeat housut jalassa!

Muumivaippa on erittäin ihoystävällinen pehmeän, hengittävän sisäpinnan ja kangasmaisen ulkopinnan ansiosta. Myös kosteutta läpäisemättömät vuotosuojat ovat hengittävät. Vaipan tehokkaasti imevässä ytimessä on täysin biohajoavaa klooritonta suomalaista selluloosaa. Suurin osa vaipan pinnasta on tehty joustavaksi, jotta vaippa myötäilee lapsesi jokaista liikettä.

Vaippa puetaan ja riisutaan kuten oikeat housut. Isommat lapset oppivat pukemaan ne pian itsekin! Vaipassa ei ole avattavia tarroja. Jos "isompi vahinko" sattuu, housuvaippa yksinkertaisesti repäistään auki sivusaumasta. Lisäksi takana olevan teipin ansiosta vaippa on helppo hävittää käytön jälkeen kääräisemällä se rullalle.

Muumivaipan pakkaus on luontoa säästävää, luonnon raaka-aineista valmistettua biohajoavaa materiaalia, joten voit käyttää sen uudelleen biojätepussina.

Muumivaippa on hajusteeton ja klooriton eikä se sisällä optisia kirkasteita, lateksia, formaldehydiä eikä ftalaatteja. Dermatologisesti testattu.