Bestway

Hydro-Force Oceana -SUP-lauta, 305 x 84 cm

39900
Tuotenro
6942138952506
SUP-lauta, jota voit meloa myös istualtasi, kajakkityyliin! Ilmatäytteinen Hydro-Force Oceana on erittäin vakaa lauta, jolla voit turvallisesti harjoitella ja harrastaa suppailua erilaisissa vesistöissä. Oceana luokitellaan ns. all-round-laudaksi jo hallittavuutensa puolesta, ja kattava varustus tekee siitä todella monipuolisen ja hauskan kulkupelin vesille.

Oceanan materiaalina on kaksinkertainen Drop Stich -rakenteinen polyesteri, joka on erittäin kestävää ja antaa laudalle hyvän jäykkyyden. Seisoma-alue on pinnoitettu luistamattomaksi. Laudan etuosassa on joustava naru esim. varusteiden kuljettamiseksi laudalla.

Laudan mukana saat neliosaisen, 217 cm pitkän alumiinivartisen melan. Koska lauta on varustettu myös istuimella ja jalkatuella, on melakin kaksilapainen – voit siis käyttää lautaa välillä myös kajakkimallisen kanootin tapaan ja meloa mukavasti istualtasi.

Suppailu eli seisaaltaan melominen on tehokasta liikuntaa ja hauskaa vesillä liikkumista. Suppailun alkuun pääset helposti, sillä lauta on hyvin vakaa ja sen päällä on helppo pysyä. Laudalla voit edetä rauhallisesti maisemista nauttien, ja kun haluat lisätä vauhtia, saat hyvää harjoitusta koko keholle, etenkin keskivartalon lihaksille.

Laudan keskellä olevan kahvan ansiosta lautaa on helppo kantaa kainalossa.

  • Mitat: 305 x 84 x 15 cm
  • Paino 16 kg
  • Kantavuus 130 kg
  • Mukana neliosainen kaksilapainen mela (pit. 217 cm), istuin ja jalkatuki sekä pumppu, suojapussi, lautaan kiinnitettävä karkunaru ja paikkasarja.