Kiss

Irtokynsi 100kpl Active Square

1090
0,11 €/KPL
Tuotenro
0731509160048
Tästä Kissin irtokynsipakkauksesta ei kynnet lopu kesken. Pakkauksen sadan kynnen avulla loihdit itsellesi siistinmalliset ja tukevat kynnet, jotka voit kiinnityksen jälkeen lakata haluamallasi värillä. Pakkaus sisältää myös kynsiliiman, jolla kiinnitettynä kynnet pysyvät paikallaan jopa 7 päivää. Kynsien irrottaminen on myös helppoa ja nopeaa.

Käyttöohje: Valitse omaan kynteen sopivan kokoinen irtokynsi. Kynsi on sopiva silloin, kun se peittää koko luonnollisen kynnen. Levitä kynsiliimaa puhtaalle, luonnolliselle kynnelle sekä irtokynnelle. Kiinnitä painamalla.

Huom!
Irtokynnet eivät ole tarkoitettu jatkuvaan käyttöön. Mikäli tuote aiheuttaa ärsytystä/muutosta luonnollisessa kynnessä/kynsialueella, lopeta käyttö.

Vaara! Kynsiliima liimaa ihon ja silmät hetkessä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Ärsyttää silmiä, hengityselimiä ja ihoa. Aineen jouduttua silmiin, huuhtele välittömästä runsaalla vedellä ja hakeudu lääkäriin. Iholle joutunut liima poistetaan asetonilla. Kynsiliima saattaa vahingoittaa muita materiaaleja.

Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.