Whirlpool

Jää−pakastinkaappi W5 811E W, valkoinen

37900
Tuotenro
8003437902888
Elektronisella lämpötilan säädöllä varustettu Whirlpool-jää–pakastinkaappi pitää lämpötilat tarkasti oikeina kaapin eri osissa. Whirlpoolin 6th Sense -anturitekniikka valvoo jatkuvasti kaapin lämpötilaa ja kosteustasapainoa. Se tunnistaa lämpötilavaihtelut ja palauttaa optimaalisen lämpötilan nopeasti, jos esimerkiksi ovi on ollut pidempään auki. Näin ruoat säilyvät jääkaapissa tuoreina ja laadukkaina mahdollisimman pitkään.

Pakastimen jäähdytyselementit ovat seinien sisällä. Tämä LessFrost-järjestelmä vähentää sisäpintojen huurtumista, jolloin ne on myös helpompi pitää puhtaina.

Yläosan jääkaapissa on 4 lasihyllyä ja läpinäkyvä vihanneslaatikko. Ovilokeroita on 3. LED-valaisin antaa kirkasta valoa mutta ei häikäise.

Alaosan pakastimessa on 3 pakastelaatikkoa lasihyllyillä. Hyllyjä voit käyttää myös ilman laatikoita silloin, kun tarvitset mahdollisimman paljon tilaa pakasteille.

Whirlpoolin ExcellentFit-muotoilu helpottaa kaapin sijoittamista: kaappi voidaan asettaa aivan seinän viereen tai kiinni työtasoon, silti ovi aukeaa kunnolla niin, että jääkaapin vihanneslaatikon ja pakastimen laatikot saa vedettyä ulos. Tämä on mahdollista erityisten saranoiden ja oven ohuemman rakenteen ansiosta. Ovien kätisyys on vaihdettavissa.

  • Energialuokka A+
  • Tilavuus (jääkaappi / pakastin): 228 l / 111 l, yhteensä 339 l
  • Elektroninen lämpötilan säätö
  • LED-valot
  • Mitat (l x k x s): 595 x 1888 x 663 mm
  • 2 vuoden takuu; kompressorilla 5 vuoden takuu (edellyttää tuotteen rekisteröimistä maahantuojan sivuilla osoitteessa: www.whirlpool.fi > Ota yhteyttä > Tuotteen rekisteröinti).