Whirlpool

Jää−pakastinkaappi W7 821I W, valkoinen

54900
Tuotenro
8003437902574
Erinomaista energiatehokkuutta ja lujaa laatua – tämän A++-energialuokan jää-pakastinkaapin kompressorille saat jopa 15 vuoden takuun (ks. takuutiedot).

Whirlpoolin 6th Sense -anturitekniikka valvoo jatkuvasti kaapin lämpötilaa ja kosteustasapainoa. Se tunnistaa lämpötilavaihtelut ja palauttaa optimaalisen lämpötilan nopeasti, jos esimerkiksi ovi on ollut pidempään auki. Dynaaminen Multiflow-jäähdytysjärjestelmä palauttaa oikean viileyden nopeasti. Näin ruoat säilyvät jääkaapissa tuoreina ja laadukkaina mahdollisimman pitkään. Total NoFrost-järjestelmä vähentää sisäpintojen huurtumista, jolloin ne on myös helpompi pitää puhtaina.

Yläosan jääkaapissa on 3 hyllyä ja 2 Fresh Box -laatikkoa: Fresh Box+ pitää lämpötilan juuri sopivana hedelmille ja vihanneksille, kun taas Fresh Box 0 °C tarjoaa kalalle ja lihalle täydellisen kylmät oltavat. Ovilokeroita on 4. LED-valaisin antaa kirkasta valoa mutta ei häikäise.

Alaosan pakastimessa on ylimmäisenä kätevä Easy Access -lokero, josta voit pitää useimmin tarvitsemiasi pakasteita helposti napattavissa. Kahden tavallisen pakastelaatikon alla on lasihyllyt, joita voit käyttää myös ilman laatikoita silloin, kun tarvitset mahdollisimman paljon tilaa pakasteille.

Whirlpoolin ExcellentFit-muotoilu helpottaa kaapin sijoittamista: kaappi voidaan asettaa aivan seinän viereen tai kiinni työtasoon, silti ovi aukeaa kunnolla niin, että jääkaapin vihanneslaatikon ja pakastimen laatikot saa vedettyä ulos. Tämä on mahdollista erityisten saranoiden ja oven ohuemman rakenteen ansiosta. Ovien kätisyys on vaihdettavissa.

  • Energialuokka A++
  • Tilavuus (jääkaappi / pakastin): 234 l / 104 l, yhteensä 338 l
  • Säädettävä lämpötila
  • Korkean lämpötilan hälytin
  • LED-valot
  • Mitat (l x k x s): 601 x 1890 x 728 mm
  • 2 vuoden takuu; kompressorilla 15 vuoden takuu (edellyttää tuotteen rekisteröimistä maahantuojan sivuilla osoitteessa: www.whirlpool.fi > Ota yhteyttä > Tuotteen rekisteröinti).