Jätelajitteluvaunusetti 2 x 10 l ja 6 l

3190
Tuotenro
6417141065937
Käytännöllinen hopean värinen jätevaunu keittiön roskakaappiin kolmella sangolla. Liukuu kevyesti kaapista ulos ja on helppo asentaa. Valmistettu Suomessa.

Jätelajitteluvaunusetti sisältää kaksi 10 litran sankoa sekä yhden 6 litran bio-sangon, joissa on metallisangat sekä pohjakiinnitys. Asennus on helppoa ja nopeaa: kiinnitys ruuveilla kaapin pohjalevyyn ja vaunu on heti käyttövalmis. Soveltuu tilaan, jonka vapaa leveys on minimissään 290 mm. Asentamalla kaapinoveen avaavan kaaren, vaunu liukuu kaapista ovea avaamalla. Kaari on ostettavissa erikseen.

Jätevaunun kiskot on putoamisestetty pituus- ja leveyssuunnassa, joten vaunu toimii ja kulkee kevyesti myös aikojen saatossa. Jätevaunun ihanteellinen rakenne estää kiskojen törmäämisen oveen, joten sekä kiskot että ovi pysyvät ehjinä. Kiskot ovat jopa 25 % perinteisiä liukukiskoja vankemmat ja ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on 20 kg.

Jätelajitteluvaunusetti on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräslankarakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu elintarvikekelpoisesta ja uudelleen kierrätettävästä muoviraaka-aineesta, joiden likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa.

Leveys 290 mm.
Syvyys 440 mm.
Korkeus 355 mm.