Jätelajitteluvaunusetti 2 x 11,5 l

2790
Tuotenro
6417141065920
Käytännöllinen hopean värinen jätevaunu keittiön roskakaappiin kahdella sangolla. Liukuu kevyesti kaapista ulos ja on helppo asentaa. Valmistettu Suomessa.

Jätelajitteluvaunusetti sisältää kaksi 11,5 litran sankoa, joissa on metallisangat sekä pohjakiinnitys. Asennus on helppoa ja nopeaa: kiinnitys ruuveilla kaapin pohjalevyyn ja vaunu on heti käyttövalmis. Soveltuu tilaan, jonka vapaa leveys on minimissään 290 mm.

Jätevaunun ihanteellinen rakenne estää kiskojen törmäämisen oveen, joten sekä kiskot että ovi pysyvät ehjinä. Kiskot ovat jopa 25 % perinteisiä liukukiskoja vankemmat ja ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on 20 kg. Ergonominen suunnittelu kahvassa mahdollistaa mukavan otteen ja kahva on sopivan ohut, joten se sopii myös pienempiin käsiin. Jätevaunun kiskot on putoamisestetty pituus- ja leveyssuunnassa, joten vaunu toimii ja kulkee kevyesti myös aikojen saatossa.

Jätelajitteluvaunusetti on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräslankarakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu elintarvikekelpoisesta ja uudelleen kierrätettävästä muoviraaka-aineesta, joiden likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa. Pienen kokonsa ansiota näitä voi asentaa kaappiin tilan salliessa myös kaksi vierekkäin. Pinnoite / raaka-aine on epoksoitu teräslanka. Rullakiskot teräs/nylon. Jätelajitteluvaunun väri on hopea. Valmistusmaa Suomi.

Leveys 290 mm.
Syvyys 440 mm.
Korkeus 355 mm.