Hae postinumerolla tai paikkakunnalla:
  Saatavilla Saatavilla rajoitetusti Loppu
  Huomioithan, että tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata.

  Möller
  Kalanmaksaöljy 500ml

  12,80€

  Myymälähinta voi poiketa tässä mainitusta.

  Tuotenumero: 7070866007119
  Määrä: KPL
  (25.6€/L)

  Toimitusaika 2-4 arkipäivää

  Koko kehon hyvinvointiin! Möller Kalanmaksaöljy uutetaan tuoreen arktisen turskan maksasta, joka sisältää luonnostaan omega-3-rasvahappoja (DHA + EPA) sekä A- ja D-vitamiineja. Pakkauskoko 500 ml. Ominaisuudet:

  Pitkäketjuiset omega-3-rasvahapot ovat tärkeitä sydämelle, verisuonistolle ja aivoille. Omega-3:n DHA on aivojen solukalvoilla esiintyvä rasvahappo. D-vitamiini auttaa rakentamaanja ylläpitämään vahvoja lihaksia, luustoa ja hampaistoa. Se on tärkeä myös vastustuskyvylle. A-vitamiini vaikuttaa mm. näköön ja vastustuskykyyn. Tuotteen sisältämä E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa kehon soluja hapettumiselta.

  Ainesosat: Kalanmaksaöljy, DL-?-tokoferyyliasetaatti (E-vit.),hapettumisenestoaine (luontaiset tokoferolit).Möller Kalanmaksaöljy sitruunanmakuinen: Kalanmaksaöljy, aromi (luontainen sitruuna-aromi), DL- ? -tokoferyyliasetaatti (E-vit.), hapettumisenestoaine (luontaiset tokoferolit).

  Huomioitavaa: Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Eisuositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Avattu pullo säilytetään jääkaapissa.

  Yhteiskäyttö muiden tuotteiden kanssa: Möller Kalanmaksaöljy soveltuu käytettäväksi yhdessä puhtaiden omega-3-valmisteiden, esimerkiksi Möller Omega-3:n kanssa. Tuotetta ei suositella käytettäväksi yhtä aikaa muiden D- ja A-vitamiinia sisältävien valmisteiden kanssa.


  Pakkauksen mittatiedot:

  Korkeus: 22.2 cm
  Leveys: 8.9 cm
  Syvyys: 5.2 cm
  Paino: 0.863 kg

  Kerro kaverille

  Oma nimi
  Oma sähköposti
  Vastaanottajan sähköposti
  Otsikko
  Viesti

  Tilaa Tokmannin tarjouskirje!

  Tilaa tästä Tokmannin yrityskirje

  Piilota tämä jatkossa