Voimaruoka

Kaura Pro 50 g mustikka

200
40,00 €/KG
Tuotenro
6417187101224
Kotimainen terveyspommi, jossa on kaura, proteiini ja mustikka yhdessä! Runsaskuituinen ja proteiinipitoinen Kaura Pro auttaa pitämään lihaksiston ja luuston vahvana, vatsan toiminnassa ja kolestorolin kurissa. Käytä päivittäin aamu-, väli- tai iltapalana sekoittamalla jauhe veteen tai puuron tai jogurtin joukkoon.

Kaura Pro välipalajauhe sisältää kolesterolia alentavaa kauran betaglukaania* ja proteiinia, joka edistää lihasmassan säilymistä ja luuston pysymistä normaalina. Lisäksi kaura- ja psylliumkuidut tasapainottavat vatsan toimintaa. Kaura Pron herkullinen mustikan maku tulee kuivatuista, kotimaisista mustikoista.
*Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin yksi 50 g annos Kaura Prota, joka sisältää 3 grammaa kauran betaglukaania.

Pakkauskoko 50 g.

Käyttö:
Käytä Kaura Pro -välipalaa päivittäin aamu-, ilta-, ja välipalana. Mittaa 1 annos (50g) jauhetta 2,5 dl vettä ja sekoita hyvin esim. shakerissa. Voit sekoittaa helppokäyttöisen jauheen myös jogurttiin tai puuroon sekä käyttää herkullisena smoothiena esim. pakastemarjojen kanssa.

Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.