Mustang

Keraaminen kamado-hiiligrilli 18”

52900
Tuotenro
6410412744630
Kamado-grilli perustuu ikivanhaan aasialaiseen saviuuniin – se toimiikin paitsi grillinä, myös uunina ja savustimena. Lämpöä varaava keraaminen kuori sekä ylä- ja alaosassa olevien ilma-aukkojen avulla tarkasti säädeltävä lämpötila tekevät kamadosta erittäin monipuolisen ruoanvalmistuslaitteen.

Voit kypsentää kamadossa ruokia nopeasti ja kovassa lämmössä, tavallisen grillauksen tapaan, mutta myös kypsentää hitaasti suurempiakin lihankappaleita kerralla herkullisen mureiksi. Lisäksi voit käyttää kamadoa pizzojen, leipien ja piirakoiden paistamiseen. Lämpötilaa voit seurata kannessa olevan mittarin avulla. Lisäämällä hiilien joukkoon puulastuja saat ruokiin helposti hienon savuaromin, ja eri puulajien lastuja kokeilemalla löydät ihan uusia makuvivahteita.

Mustang-kamadossa koko grilliosa ja sen sisällä olevat irrotettavat palopesä ja palorengas ovat keraamisia. Kannen yläosassa on valurautainen venttiili. Kannen saranat ja tuhkaluukku ovat ruostumatonta terästä, samoin paistoritilä ja grillin jalusta.

Jalusta on varustettu lukittavilla pyörillä. Siirtely käy kevyesti, ja käytön aikana grilli pysyy vankasti paikallaan.

  • Grillausalan halkaisija 41,5 cm
  • Lämpötila-alue 82−399 °C
  • Sivupöydät bambua
  • Mitat 107 x 115 x 62 cm
  • Paino 69 kg.