BBQ King

Keraaminen kamado-hiiligrilli 21,5"

59900
Tuotenro
6438114446355
Tuotearviot:
100% of 100
Keraaminen kamado-tyyppinen grilli on todella monipuolinen ruoanvalmistusväline: siinä voit kypsentää ruokia paitsi grillaamalla ja savustamalla, myös paistamalla ja hitaasti hauduttamalla. Keraamisen kuoren erinomainen lämmöneristyskyky ja ilma-aukkojen avulla tarkasti ohjailtava lämpötilan säätö mahdollistavat sekä nopean että hitaan kypsennyksen. Voit grillata makkaroita ja hampurilaispihvejä tavallisen grillin tapaan, mutta myös paistaa pizzaa, leipiä, piirakoita ja pikkuleipiä. Voit myös lisätä hiilien joukkoon erilaisia puulastuja antamaan uusia makuvivahteita.

Keraamisen BBQ King -hiiligrillin kannessa ja alaosassa on ilmansäätöaukot, joiden avulla säädät grillin lämpötilaa tarkasti. Alaosassa on myös tuhkanpoistoluukku. Bambupuiset sivupöydät voi taittaa käytön jälkeen alas tilan säästämiseksi.

Painavan grillin siirtelyä helpottaa jämäkkä ruostumattomasta teräksestä valmistettu pyörillä varustettu jalusta. Mitat 130 x 73 x 122 cm, grillausalueen halkaisija 55 cm, paino 80 kg (netto).