Kesätöihin Tokmannille

Tokmanni työllistää tänäkin vuonna satoja kesätyöntekijöitä. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa ja tavoitteenamme on tarjota positiivisia kesätyökokemuksia kaupan alalta.

Maailman paras ostaja hakee reippaita kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin Tokmannille. Onko sinulla tekemisen meininkiä? Haluaisitko työskennellä kesän osana kivaa työporukkaa ja oppia lisää kaupan alasta? Mikäli kesätyöt Tokmannilla kiinnostavat, mieti ensin sykkiikö sydämesi asiakaspalvelutyölle myymälässä, oletko kiinnostunut varastotyöstä vai haluaisitko uusia kokemuksia toimisto- ja asiantuntijatehtävistä pääkonttoriltamme. Viime vuoden kesätyöntekijöiden kokemuksista Tokmannilta voit lukea ja kuulla lisää tämän linkin kautta.

 

Kesätyöt myymälässä – hakuaika on päättynyt!

Kesätyöhakumme 2020 on päättynyt! Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintapäätöksistä.

Kesätyöntekijät mahdollistavat Tokmannilla sen, että hyllyillä on tavaraa ja myymälästä saa laadukasta asiakaspalvelua myös henkilökunnan kesälomien aikaan. Viime vuonna myymälöissämme ympäri Suomen työskenteli satoja kesätyöntekijöitä. Kesätyön sisältö vaihtelee myymälästä riippuen. Tehtävä sisältää usein esimerkiksi kassa-työskentelyä ja asiakaspalvelua. Lisäksi työhön voi kuulua myös kuorman purkua, hyllytystehtäviä, puutarhamyymälän töitä ja myymälän yleisestä siisteydestä huolehtimista. Kesätyö myymälässä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä asiakkaiden parissa, nopeatempoisen toimintaympäristön sekä mukavan työporukan tuen. Tehtävässä tärkeää on reipas asenne, oppimishalu sekä kiinnostus kaupan alaa kohtaan.

 

Katso tästä Joonaksen ajatuksia kesätyöstä Tokmannilla:

 

Tutustu työelämään ja tienaa-harjoittelu myymälöissä 14-17 -vuotiaille – hakuaika 17.2.-16.3.2020

Tutustu työelämään ja tienaa-harjoittelu on Kaupan Liitto ja Palvelualojen ammattiliitto PAM:n tukema kahden viikon mittainen harjoittelujakso 14-17-vuotiaille nuorille. Harjoittelun tarkoituksena on tarjota työkokemuksia mahdollisimman monelle nuorelle, joten Tutustu työelämään ja tienaa-harjoitteluun valitaan aina hakijoita, jotka eivät ole aiemmin harjoittelua vielä suorittaneet. Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelujaksolta maksetaan harjoittelijalle 370 €. Kahden viikon mittainen harjoittelu sijoittuu 1.6. – 31.8.2020 väliselle ajalle. Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 8-18. Työpäivän pituus on maksimissaan 6 tuntia.

Edellytykset harjoitteluun valittavalta nuorelta:

  • Ikä 14-17 vuotta (tai täyttää 14-vuotta vuoden 2020 aikana)
  • Peruskoululainen, kymppiluokkalainen, VALMA- tai TELMA- koulutukseen osallistuva tai lukiolainen, joka aikaisemmin ei ole ollut työssä kaupan alalla (aikaisempi TET-jakso ei ole este).
  • Harjoittelijalla voi olla saman ammatin tutustumisjaksoja vain yhden kerran.

Lisää tietoa Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelusta sekä hakemuslomakkeen löydät täältä.

 

Kesätyöt Mäntsälän varastolla – hakuaika on päättynyt!

Kesätyöhakumme 2020 on päättynyt! Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintapäätöksistä.

Kesä on Tokmannille tärkeää sesonkiaikaa. Tämän vuoksi myös varastolla käy kesällä kova kuhina, kun tavarat tulee saada toimitettua varaston hyllyiltä myymälöihin. Kesätyöntekijämme varastolla ovat tärkeässä roolissa varmistamassa, että asiakkaat löytävät myymälästä etsimänsä tuotteet. Varastotyö on kaksivuorotyötä. Varastolla tärkeää on reipas ja tarkka työote sekä positiivinen asenne. Hyvä fyysinen kunto on myös edellytys tässä työtehtävässä, sillä työhön kuuluu painavienkin pakkausten nostamista.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja haastattelut pidetään helmi-maaliskuun aikana.
Jokaiselle hakijalle ilmoitetaan haastattelukutsusta tai valintapäätöksestä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maaliskuun loppuun mennessä. Huom. Joskus sähköpostiviestit ohjautuvat roskapostikansioon tai eivät mene perille, joten tarkistathan roskapostikansion ja olethan meihin tarvittaessa yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tokmanni.fi, mikäli et ole saanut kuittausta sähköpostiin hakemuksesi perilletulosta ja/tai yhteydenottoa meiltä maaliskuun loppuun mennessä.

Katso tästä Irenen kertomana lisää varastotöistä Tokmannilla:

 

 

Kesätyöt pääkonttorillamme Mäntsälässä – hakuaika on päättynyt!

Kesätyöhakumme 2020 on päättynyt! Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintapäätöksistä.

Pääkonttorillamme Mäntsälässä työskentelee yli 200 asiantuntijaa ja esimiestä liiketoiminnan eri tukifunktioissa. Haemme joillekin osastoillemme kesätyöntekijöitä varmistamaan töiden hoitumisen myös henkilökunnan lomien aikaan. Kesätyöt konttorilla edellyttävät yleensä tietyn suuntautumisalan opintoja ja/tai työkokemusta. Konttorin kesätyöt tarjoavat arvokasta kokemusta toimistotyöstä ja asiantuntijatehtävistä. Tarjoamme myös hyvän perehdytyksen ja mukavan työyhteisön tuen.

 

Lisätietoja

Mikäli sinulla on kysyttävää Tokmannin kesätöistä tai -hauista, laita viestiä osoitteeseen rekrytointi@tokmanni.fi.