Kesätöihin Tokmannille

Tokmanni työllistää tänäkin vuonna satoja kesätyöntekijöitä ja tutustu työelämään ja tienaa –harjoittelijoita. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa ja tavoitteenamme on tarjota positiivisia kesätyö- ja harjoittelukokemuksia kaupan alalta.

Maailman paras ostaja hakee reippaita kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin Tokmannille. Onko sinulla tekemisen meininkiä? Haluaisitko työskennellä kesän osana kivaa työporukkaa ja oppia lisää kaupan alasta? Mikäli kesätyöt Tokmannilla kiinnostavat, mieti ensin sykkiikö sydämesi asiakaspalvelutyölle myymälässä, oletko kiinnostunut varastotyöstä vai haluaisitko uusia kokemuksia toimisto- ja asiantuntijatehtävistä pääkonttoriltamme. Viime vuoden kesätyöntekijöiden kokemuksista Tokmannilta voit lukea ja kuulla lisää tämän linkin kautta.

 

Kesätyöt myymälässä (18-vuotta täyttäneet):

Kesätyöntekijät mahdollistavat Tokmannilla sen, että hyllyillä on tavaraa ja myymälästä saa laadukasta asiakaspalvelua myös henkilökunnan kesälomien aikaan. Viime vuonna myymälöissämme ympäri Suomen työskenteli satoja kesätyöntekijöitä. Kesätyön sisältö vaihtelee myymälästä riippuen. Tehtävä sisältää usein esimerkiksi kassa-työskentelyä ja asiakaspalvelua. Lisäksi työhön voi kuulua myös kuorman purkua, hyllytystehtäviä, puutarhamyymälän töitä ja myymälän yleisestä siisteydestä huolehtimista. Kesätyö myymälässä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä asiakkaiden parissa, nopeatempoisen toimintaympäristön sekä mukavan työporukan tuen. Tehtävässä tärkeää on reipas asenne, oppimishalu sekä kiinnostus kaupan alaa kohtaan.

Katso tästä Joonaksen ajatuksia kesätyöstä Tokmannilla:

 

Tutustu työelämään ja tienaa-harjoittelu myymälöissä 14-17 -vuotiaille

Tutustu työelämään ja tienaa-harjoittelu on Kaupan Liitto ja Palvelualojen ammattiliitto PAM:n tukema kahden viikon mittainen harjoittelujakso 14-17-vuotiaille nuorille. Harjoittelusta maksetaan 365€ suuruinen kokonaispalkkio. Harjoittelun tarkoituksena on tarjota työkokemuksia mahdollisimman monelle nuorelle, joten Tutustu työelämään ja tienaa-harjoitteluun valitaan aina hakijoita, jotka eivät ole aiemmin harjoittelua vielä suorittaneet.

Edellytykset harjoitteluun valittavalta nuorelta:

  • Ikä 14-17 vuotta (tai täyttää 14-vuotta vuoden 2019 aikana)
  • Peruskoululainen, kymppiluokkalainen, ammattistarttilainen tai lukiolainen, joka aikaisemmin ei ole ollut työssä kaupan alalla (aikaisempi TET-jakso ei ole este).
  • Harjoittelijalla voi olla saman ammatin tutustumisjaksoja vain yhden kerran.

 

Kesätyöt Mäntsälän varastolla

Kesä on Tokmannille tärkeää sesonkiaikaa. Tämän vuoksi myös varastolla käy kesällä kova kuhina, kun tavarat tulee saada toimitettua varaston hyllyiltä myymälöihin. Kesätyöntekijämme varastolla ovat tärkeässä roolissa varmistamassa, että asiakkaat löytävät myymälästä etsimänsä tuotteet. Varastotyö on kaksivuorotyötä. Varastolla tärkeää on reipas ja tarkka työote sekä positiivinen asenne. Hyvä fyysinen kunto on myös edellytys tässä työtehtävässä, sillä työhön kuuluu painavienkin pakkausten nostamista.

Katso tästä Irenen kertomana lisää varastotöistä Tokmannilla:

 

 

Kesätyöt pääkonttorillamme Mäntsälässä

Pääkonttorillamme Mäntsälässä työskentelee yli 200 asiantuntijaa ja esimiestä liiketoiminnan eri tukifunktioissa. Haemme joillekin osastoillemme kesätyöntekijöitä varmistamaan töiden hoitumisen myös henkilökunnan lomien aikaan. Kesätyöt konttorilla edellyttävät yleensä tietyn suuntautumisalan opintoja ja/tai työkokemusta. Konttorin kesätyöt tarjoavat arvokasta kokemusta toimistotyöstä ja asiantuntijatehtävistä. Tarjoamme myös hyvän perehdytyksen ja mukavan työyhteisön tuen.

 

Lisätietoja

Mikäli sinulla on kysyttävää Tokmannin kesätöistä tai -hauista, laita viestiä osoitteeseen rekrytointi@tokmanni.fi .