Cool-X

Kinesioteippi musta

599
Tuotenro
6418536602027
COOL-X Kinesioteippi mahdollistaa nivelen täyden liikelaajuuden ja tukee kehon luonnollista paranemisprosessia:
  • Tuki- ja liikuntaelimistön kiputilat ja niiden ehkäisy
  • Nivelen kevyt tuenta
  • Verenkierron ja imunestekierron vilkastuminen
  • Liikkuvuuden lisääntyminen
  • Lihastoiminnan normalisoituminen
  • Kehontuntemuksen lisääntyminen

Kinesioteippi on hengittävä elastinen joustoteippi, materiaali 100% puuvillaa. Teippi on hypoallerginen ja lateksiton ja sitä voidaan pitää usean päivän ajan ja sen kanssa voi käydä suihkussa. Rullan koko 5 cm x 5 m.

Ominaisuudet:

Kinesioteipin vaikutus perustuu ihon liikuttamiseen. Joustava kinesioteippi ohjaa allaolevia kudoksia pumppaavalla liikkeellä kipua helpottavaan suuntaan.Vuoron perään tapahtuva supistus ja rentoutus tehostaa lihaksen aineenvaihduntaa. Liimapinnan aaltomaisuuden ansiosta ihon ja teipin väliin jää ilmaa, mikä tekee teipistä hengittävän ja sitä voi pitää yhtäjaksoisesti useita päiviä. Taputtele teippi pyyhkeellä kuivaksi suihkussa käynnin jälkeen.

Kinesioteipin kiinnittäminen: Kinesioteippauksessa voidaan hyödyntää joko kudosten tai teipin elastisuutta. Hyvän pysyvyyden varmistamiseksi teipin päät pyöristetään. Leikkaa teippi aluspaperin kanssa haluttuun malliin. Lämmitä iho sormilla hieroen ja kiinnitä tämän jälkeen ensin teipin pää iholle ilman venytystä. Jatka teipin kiinnittämistä venyttämällä teipattavaa lihasta (esim. selkä hieman etukumarassa, polvi vähän koukussa) ja kiinnitä kinesioteippi venyttämättä tai kevyesti venyttämällä. Kiinnitä lopuksi teipin toinen pää venyttämättä iholle ja painele teippi hyvin kiinni iholle sivellen. Yksilölliseen teippaukseen saat apua alaan perehtyneiltä asiantuntijoilta.

Huom! Älä käytä teippiä alueille, joissa on palovamma, avohaava tai ihon pinta on ärsyyntynyt tai rikki.
Jos iho on erityisen herkkä, testaa teippiä ensin pienelle alueelle.