Variocage

Koiranhäkki L+, Single

60200
Tuotenro
7350069120687
Variocage koirankuljetushäkki on ensiluokkaisen turvallinen valinta automatkustukseen. Sen suunnittelussa on huomioitu nykyautojen rakenne sekä lemmikkien ja matkustajien turvallisuus. Variocage Single on pituussuunnassa säädettävä, minkä ansiosta se sopii useisiin automallehin sekä erirotuisille koirille. Yhden koiran autohäkki toimii myös hyvänä tilanjakajana, jolloin takakonttiin jää reilusti tilaa matkatavaroille.

Variocage koirahäkit on kolaritestattu ja hyväksytty SPCT-testiä (Safe Pet Crate Test) noudattaen. Testin on tehnyt Ruotsin tekninen tutkimuslaitos SP. Kolaritilanteessa Variocage neutralisoi yhteentörmäyksen voimaa. Häkissä on niin kutsutut muutosvyöhykkeet, joiden ansiosta yhteentörmäyksessä häkki ei hajoa, vaan painuu kontrolloidusti kasaan. Tämä vähentää sekä lemmikkien että matkustajien vammautumisriskiä. Joustavan rakenteen ansiosta myös riski häkin työntymisestä takapenkille peräänajokolarissa on olematon, eikä siten matkustajien päät pääse osumaan häkin reunaan.

Onnettomuustilanteessa häkin vahva teräsrakenne suojaa koiraa. Teräsrunkoon ei synny teräväreunaisia repeämiä, jotka voisivat vahingoittaa koiraa. Irralliset matkatavarat eivät pääse satuttamaan koiraa, joten koiran on turvallista odottaa häkissä pelastusta. Häkin takaosassa on hätäuloskäynti siltä varalta, ettei takaluukkua saadakaan avattua.

Säädettävä pituus koiran ja tavaratilan koon mukaan

L+ -kokoisen koiranhäkin pituus on säädettävissä 81–103 cm välillä. Häkkiä voi esimerkiksi pienentää pennulle turvallisen kokoiseksi ja kasvattaa sitä koiran iän karttuessa. Koko L+ on sopiva keskikokoiselle tai suurelle koiralle (n. 25–30 kg) tai esimerkiksi kahdelle pienelle koiralle (n. 10 kg). Häkin sisäkorkeus on 67 cm, joten häkkiin mahtuu säkäkorkeudeltaan jopa 62 cm koira. Kokosuositukset ovat kuitenkin suuntaa-antavia ja häkin koko kannattaa valita tapauskohtaisesti.

Variocage koiranhäkki soveltuu useimpiin autoihin, joissa ei ole takakontissa korkeaa kynnystä (max. 5 cm). Säädettävä häkki on myös hyvä valinta jos vaihtaa autoa usein. Häkin sopivuuden autoon voi tarkistaa syöttämällä taulukkoon auton merkin ja mallin osoitteessa: https://configurator.mimsafe.se/?lang=3&ftgnr=1&prodgr=1

Käytännöllinen ja kestävä häkki

Variocage koiranhäkkien viimeistely on huippuluokkaa. Ruotsissa suunnitellut ja valmistetut häkit ovat materiaaliltaan kestävää terästä, johon eivät tehoa terävät hampaatkaan. Häkin jauhemaalaus takaa erinomaisen kestävyyden kovaakin kulutusta vastaan. Lisäksi rasitukselle alttiit osat on sinkitty.

Kaasujouset lisäävät ovien käyttömukavuutta ja ovet voi jättää myös auki, ilman että ne menevät kiinni. Näin koiran on turvallista kulkea ovesta. Avaimella lukittavien ovien ansiosta koiran voi jättää autoon tuuletuksen ajaksi. Lisäksi ovessa on turvasalpa, paikka munalukolle sekä säilytyslokero pienille tavaroille.

Käytännöllisten ominaisuuksien ja ensiluokkaisen turvallisuuden ansiosta Variocage koiranhäkki on kannattava kertainvestointi, joka tuo turvaa useaksi vuodeksi tien päälle.

  • Koko L keskisuurille tai suurille koirille
  • Pituus: 81–103 cm
  • Leveys: 70 cm
  • Korkeus: 69 cm (sisäkorkeus 67 cm)
  • Paino: 26 kg
  • 3 vuoden takuu
  • Toimitetaan kasaamattomana
Huom! Toimitusaika 10 vrk.