Variocage

Koiranhäkki XL, Double

82900
Tuotenro
7350069120021
Variocage koirankuljetushäkki on ensiluokkaisen turvallinen valinta automatkustukseen. Sen suunnittelussa on huomioitu nykyautojen rakenne sekä lemmikkien ja matkustajien turvallisuus. Variocage Double on pituussuunnassa säädettävä, minkä ansiosta se sopii useisiin automallehin sekä erirotuisille koirille.

Kahdelle koiralle suunnitellussa Variocage Double autohäkissä on väliseinä ja omat ovet molemmille koirille. Koirat voivat olla vierekkäin niin etteivät ne kosketa toisiinsa. Jos toinen koirista tarvitsee enemmän tilaa, voi häkin väliseinää siirtää takaosasta sivusuunnassa. Väliseinän voi tarvittaessa poistaa kokonaan, jolloin häkkiä voi käyttää esimerkiksi yhdelle suurelle koiralle.

Turvallista matkustamista lemmikeille ja ihmisille

Variocage koirahäkit on kolaritestattu ja hyväksytty SPCT-testiä (Safe Pet Crate Test) noudattaen. Testin on tehnyt Ruotsin tekninen tutkimuslaitos SP. Kolaritilanteessa Variocage neutralisoi yhteentörmäyksen voimaa. Häkissä on niin kutsutut muutosvyöhykkeet, joiden ansiosta yhteentörmäyksessä häkki painuu kontrolloidusti kasaan. Tämä vähentää sekä lemmikkien että matkustajien vammautumisriskiä. Joustavan rakenteen ansiosta riski häkin työntymisestä takapenkille peräänajokolarissa on olematon, eikä siten matkustajien päät pääse osumaan häkin reunaan.

Onnettomuustilanteessa häkin vahva teräsrakenne suojaa koiraa. Teräsrunkoon ei synny teräväreunaisia repeämiä, jotka voisivat vahingoittaa koiraa. Irralliset matkatavaratkaan eivät pääse satuttamaan koiraa. Lisäksi häkin takaosassa on hätäuloskäynti siltä varalta, ettei takaluukkua saadakaan avattua.

Säädettävä pituus koiran ja tavaratilan koon mukaan

XL-kokoisen Double koiranhäkin pituus on säädettävissä 81–103 cm välillä. Häkkiä voi esimerkiksi pienentää pienemmille koirille tai pennuille turvallisen kokoiseksi. XL-koko on sopiva esimerkiksi:

  • neljälle pienelle koiralle (max. 10 kg)
  • kahdelle keskisuurelle koiralle (n. 25–30 kg)
  • yhdelle suurelle koiralle (yli 45 kg).
Häkin sisäkorkeus on 69,5 cm, joten häkkiin mahtuu säkäkorkeudeltaan jopa 64 cm koira. Kokosuositukset ovat kuitenkin suuntaa-antavia ja häkin koko kannattaa valita tapauskohtaisesti.

Variocage koiranhäkki soveltuu useimpiin autoihin, joissa ei ole takakontissa korkeaa kynnystä. Säädettävä häkki on myös hyvä valinta jos vaihtaa autoa usein. Häkin sopivuuden autoon voi tarkistaa syöttämällä taulukkoon auton merkin ja mallin osoitteessa: https://configurator.mimsafe.se/?lang=3&ftgnr=1&prodgr=1

Käytännöllinen ja kestävä häkki

Variocage koiranhäkkien viimeistely on huippuluokkaa. Ruotsissa suunnitellut ja valmistetut häkit ovat materiaaliltaan kestävää terästä, johon eivät tehoa terävät hampaatkaan. Häkin jauhemaalaus takaa erinomaisen kestävyyden kovaakin kulutusta vastaan. Lisäksi rasitukselle alttiit osat on sinkitty.

Kaasujouset lisäävät ovien käyttömukavuutta ja ovet voi jättää myös auki, ilman että ne menevät kiinni. Näin koiran on turvallista kulkea ovesta. Avaimella lukittavien ovien ansiosta koiran voi jättää autoon tuuletuksen ajaksi. Lisäksi ovessa on turvasalpa, paikka munalukolle sekä säilytyslokero pienille tavaroille.

Käytännöllisten ominaisuuksien ja ensiluokkaisen turvallisuuden ansiosta Variocage koiranhäkki on kannattava kertainvestointi, joka tuo turvaa useaksi vuodeksi tien päälle.

  • Koko XL isoille koirille
  • Pituus: 81–103 cm
  • Leveys: 99 cm
  • Korkeus: 71,5 cm (sisäkorkeus 69,5 cm)
  • Paino: 36 kg
  • 3 vuoden takuu
  • Toimitetaan kasaamattomana
Huom! Toimitusaika 10 vrk.