Hau-Hau Champion

Koiranruoka 15 kg kana-riisi

2739
1,83 €/KG
Tuotenro
6420140700174
Hau-Hau Champion kana-riisi täysravinto on maistuva, helposti sulava ja korkealaatuinen koirille sopiva eläinproteiinin lähde.

Hau-Hau Champion Premium -sarja on kehitetty lemmikkisi ehdoilla, sen hyvinvointia ajatellen. Täysrehut eivät sisällä vehnää, joka saattaa aiheuttaa koirille ruoka-aineallergiaa. Reseptissä ei ole myöskään käytetty väriaineita, keinotekoisia aromeja eikä geenimuunneltuja ainesosia.

Hau Champion täysrehuun on lisätty laadukasta lohiöljyä. Lohiöljy sisältää välttämättömiä omega3- ja -6-rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä koiran turkin ja ihon hyvinvoinnille sekä hermoston toiminnalle. Mannanoligosakkaridit ja frukto-oligosakkaridit ovat prebiootteja, jotka tukevat suoliston toimintaa ja vastustuskykyä.

Täysrehuun lisätty yucca-uute vähentää jätösten hajua. Valmistuksessa käytetty orgaaninen seleeni ja E-vitamiini toimivat antioksidantteina elimistössä suojaten soluja tehokkaasti. Tuotteiden korkean laadun takaavat ISO 9001 -laatustandardi sekä HACCP-omavalvontasertifikaatti.

Pakkauskoko 15 kg.

Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.