Hau-Hau Champion

Koiranruoka 15 kg Lammas-riisi kaikenkokoisille koirille

3049
2,03 €/KG
Tuotenro
6420140901380
Kaikille aikuisille koirille sopiva täysravinto Lammas-riisi on suunniteltu koiran hyvinvointia ajatellen. Lihaisa ja maistuva ateria sisältää kaikki koirasi tarvitsemat ravintoaineet, vitamiinit ja hivenaineet tasapainoisessa suhteessa.


  • Vehnätön
  • 20 % korkealaatuista lampaanlihaa
  • helposti sulavaa
  • sopii myös herkkävatsaisille
Lampaanlihan aminohapot ylläpitävät vastustuskykyä ja edistävät lihasten hyvinvointia. Lampaanlihassa on erittäin korkea sulavuus ja aminohappoprofiili, jonka ansiosta se sopii myös herkkävatsaisille koirille. Ravinnon riisi ja maissi ovat hyviä ravintokuidun lähteitä. Ravintokuidut tukevat suoliston normaalia toimintaa.

Lammas-riisitäysravintoon on lisätty laadukasta lohiöljyä, jonka koiralle välttämättömät omega-3- ja -6 -rasvahapot ovat tärkeitä turkin ja ihon hyvinvoinnille sekä hermoston toiminnalle. Mannanoligosakkaridit ja frukto-oligosakkaridit ovat prebiotteja, jotka tukevat suoliston toimintaa ja vastustuskykyä. Täysrehuun lisätty yucca-uute vähentää jätösten hajua. Valmistuksessa käytetty orgaaninen seleeni ja E-vitamiini toimivat antioksidantteina elimistössä suojaten soluja tehokkaasti.

Ei sisällä väriaineita eikä keinotekoisia aromeja.

Tuotteen korkean laadun takaavat ISO 9001 -laatustandardi sekä HACCP -omavalvontasertifikaatti.

Pakkauskoko 15 kg.

Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.