Hau-Hau Champion

Koiranruoka 6 kg kana-riisi pennulle

1980
3,30 €/KG
Tuotenro
6420140907450
Hau-Hau Champion Kana-riisi pennuille on suunniteltu pentukoirien ravinnontarpeeseen sekä terveeseen kasvuun. Lihaisa ja maistuva ateria sopii kaikkien rotujen 2–12 kk ikäisille koiranpennuille sekä tiineille ja imettäville koirille. Se sisältää vähintään 35 % korkealaatuista kananlihaa, josta koira saa hyvinvointinsa kannalta tärkeää eläinproteiinia.

Hau-Hau Champion pentujen täysravinnosta koirasi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet, vitamiinit ja hivenaineet tasapainoisessa suhteessa. Korkea proteiini- ja rasvapitoisuus sekä optimoitu ravintoainekoostumus vastaavat pentujen terveeseen kasvuun ja kehitykseen vaadittavaa energian ja ravinnon tarvetta. Pieni nappulakoko on sopiva pienten pentujen kehittyville hampaille.

Penturuokaan lisätty laadukas lohiöljy sisältää välttämättömiä omega-3- ja -6 -rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä turkin ja ihon hyvinvoinnille sekä hermoston toiminnalle. Maistuva kananliha sisältää välttämättömiä aminohappoja, jotka ylläpitävät vastustuskykyä ja edistävät lihasten hyvinvointia ja tervettä kehitystä. Ravintoon lisätty yucca-uute vähentää jätösten hajua. Tuotteiden korkean laadun takaavat ISO 9001 -laatustandardi sekä HACCP -omavalvontasertifikaatti.

  • Lihaa vähintään 35 %
  • Proteiinia 30 %
  • Rasvaa 20 %
  • Vehnää 0 %
Ei sisällä keinotekoisia maku- tai väriaineita.
Täysrehu. Pakkauskoko 6 kg.

Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.