Variogate

Koiraveräjä autoon

43700
Tuotenro
7350069120328
VarioGate koiraveräjä on säädettävä yleismalli, joka sopii useimpiin farmareihin ja katumaastureihin. Se estää koiraa livahtamasta ulos kun takakontin luukkua nostetaan tai sieltä otetaan tavaroita. Lämpimällä kesäsäällä voit myös huoletta tuulettaa autoa takaluukun kautta.

Kaksiovinen veräjä toimii hyvin yhden tai useamman koiran kanssa, ja se sopii myös isoille koirille. Ovet saa lukittua avaimella kiinni, jolloin tuuletuksenkaan aikana koiria tai tavaroita ei anasteta autosta. Ovissa on myös säilytyslokerot palloille ja pienille tavaroille. Isompienkin tavaroiden lastaus onnistuu helposti, sillä veräjässä ei ole runkoputkea keskellä. Lisäosana on mahdollista ostaa väliseinä, jolla saa eroteltua koirat tai tavarat toisistaan.

Säädettävissä auton mittoihin

VarioGate kiinnitetään remmeillä tavaratilan kuormansidontakoukkuihin. Näin auton verhoiluun ei tarvitse tehdä lainkaan reikiä. Veräjän korkeus, leveys ja kallistuskulma ovat säädettävissä. Veräjä saadaan sopimaan useimpiin farmariautoihin ja katumaastureihin, joissa ei ole korkeaa lastauskynnystä (max. 5 cm). VarioGate on hyvä valinta myös jos vaihtaa autoa usein.

Voit tarkistaa veräjän sopivuuden autoosi syöttämällä autosi merkin ja mallin osoitteessa: https://configurator.mimsafe.se/?lang=3&ftgnr=1&prodgr=1

Teräksistä lujuutta

Ruotsissa suunniteltu ja valmistettu VarioGate on valmistettu vain parhaista materiaaleista. Teräksisen kalterin jauhemaali on kestävä, helppo pitää puhtaana ja edustavan näköinen. Kaasujouset lisäävät ovien käyttömukavuutta ja ovet voi jättää myös auki, ilman että ne menevät kiinni.

  • pituus: 60–125 cm
  • leveys: 95,5–112 cm
  • korkeus: 62–92 cm
  • paino: 26 kg ilman pakkausta
  • materiaali: teräs
  • 3 vuoden takuu
Huom! Toimitusaika on 10 vrk.