Maston

Kumipinnoitespray RUBBERcomp neonvihreä 400 ml

1195
29,88 €/L
Tuotenro
6412490027407
Mastonin RUBBERcomp®-kumipinnoitespray on monikäyttöinen, ilmakuivuva synteettinen pinnoite, joka suojaa käsiteltävää pintaa kosteudelta, hapoilta, kulumiselta ja korroosiolta. Tuotteella voit käsitellä esimerkiksi metalli-, puu- lasi- ja muovipintoja. RUBBERcomp®-pinnoite on antistaattinen ja joustava ja muodostaa ei-liukkaan, pitävän kalvon. Väri: neonvihreä.

RUBBERcomp®-kumipinnoitespray on helppo levittää suihkuttamalla. Pinnoitteella voit helposti antaa erilaisille pinnoille kestävän suojan ja uuden värin, ja pinnoitteen voi halutessaan irrottaa vetämällä. Riittävä kerrospaksuus saavutetaan noin neljällä kerroksella.

RUBBERcomp® pysyy joustavana koko elinikänsä eikä halkea tai haurastu edes äärimmäisissä sääolosuhteissa. Pinnoite on testattu ja toimii -30…90 °C:n lämpötiloissa.

Käyttökohteet ja edut

METALLI: Parantaa kulutuksenkestoa, suojaa korroosiolta, vaimentaa tärinää, torjuu melua.
PUU: Estää veden tunkeutumisen puuhun ja pinnan halkeamisen.
LASI: Parantaa iskunkestävyyttä ja estää sirpaleiden leviämistä.
TEKSTIILIT JA KÖYDET: Suojaa pinnan, estää veden tunkeutumisen, muodostaa homesuojan ja suojaa kulumiselta.
MUOVI JA KUMI: Muodostaa joustavan, naarmuuntumattoman kerroksen
PAPERI JA PAHVI: Tekee pinnasta sään- ja repäisynkestävän.

Käyttöohjeet

1. Älä käytä tuotetta pinnalle, jossa on käytetty 1-komponenttimaalia. Tee aina koemaalaus pienelle, huomaamattomalle alueelle varmistuaksesi, ettei maalipinta reagoi RUBBERcomp®-pinnoitteen kanssa. Puhdista pinta öljystä, rasvasta, liasta, vahasta.
2. Sekoita spray hyvin ennen käyttöä. Spraymaalauksessa tarvitaan useita kerroksia riittävän kalvonpaksuuden aikaan saamiseksi. Mitä paksumpi kerros, sen helpompi kalvo on irrottaa.
3. Maalaa tasaisin liikkein noin 20 cm:n etäisyydeltä. Suosittelemme vähintään neljää maalikerrosta. Auton ylimaalaukseen suosittelemme vähintään kuutta maalikerrosta.
4. Anna edellisen kerroksen kuivua 15 minuuttia maalauskertojen välillä.
5. Puhdista suutin säännöllisesti maalauskertojen välillä. Näin estät suuttimen tukkeutumisen ja maalin pisaroinnin. Käytä tarvittaessa pyyhettä puhdistamiseen.

RUBBERcomp®-kumipinnoitespraytä on saatavana useita eri värejä. Tuotetta on saatavilla myös siveltävänä.