Garmin

Lasten aktiivisuusranneke Vivofit jr. Digi Camo

6795
Tuotenro
0753759158163
Myös lasten aktiivisuutta ja riittävää liikkumista kannattaa tarkkailla ja kannustaa, sillä se ei ole aina itsestään selvää. Garmin Vivofit jr. -aktiivisuusranneke on tässä mainio lisäapu, jota lapset itsekin käyttävät mielellään – sen takaavat mm. laitteen älypuhelinsovelluksesta löytyvät, vähän kerrallaan avautuvat hauskat ohjelmat, joilla päivittäinen 60 minuutin aktiivisuustavoite palkitaan.

Garmin Vivofit jr. -aktiivirannekkeessa on aivan samat perustoiminnot kuin aikuistenkin rannekkeissa: se mm. laskee askeleet, muistuttaa liian pitkästä paikallaanolosta ja tarkkailee yöunen laatua. Se toimii myös monipuolisena kellona, jossa on herätys, ajastin ja ajanotto.

Lapsen vanhemmat voivat seurata rannekkeen tietoja älypuhelinsovelluksen avulla. Sillä he voivat myös muistuttaa lasta erilaisista tehtävistä ja velvollisuuksista. Lapsi saa muistutukset sopivasti ajastettuina rannekkeeseensa, joka ilmoittaa saapuneesta muistutuksesta myös äänimerkillä.

Aktiivisuuteen ja ajallaan hoidettuihin tehtäviin voidaan kannustaa myös laitteen muistiin kertyvillä virtuaalirahoilla. Niiden ”vaihtokurssista” lapsi ja vanhemmat voivat sopia yhdessä.

Pienen näytön informaatio näkyy hyvin myös auringonpaisteessa. Paristo kestää n. vuoden yhtäjaksoista käyttöä. Rannekkeen voi vaihtaa. Lasten rannekkeiden (Broken Lava, Digi Camo, Real Flower) lisäksi laitteeseen sopivat aikuisten Vivofit3-rannekkeet, joten vaihtoehtoja on runsaasti.

  • Näyttö: 64 x 64 pikseliä; leveys 10 x 10 mm
  • Liikesensori: kiihtyvyysanturi
  • Aktiivisuustietojen muisti: 4 viikkoa
  • Toiminnot: kello, herätyskello, ajastin, sekuntikello; askellaskuri, passiivisuusmuistutus, aktiivisen ajan laskuri (60 min / pvä), yöunen seuranta; tehtävät, virtuaalikolikot
  • Garmin Connect -älypuhelinsovellus (iPhone, Android)
  • Yhdistettävyys: Bluetooth (puhelimelle)
  • Rannekkeen pituus max. 145 mm.