Ilmainen kuljetus myymälään yli 20 € ja Postin pakettina* kotiin yli 100 € arvoiselle tilaukselle! Lue lisää >>

Philips Hue

Lily-ulkospotti peruspakkaus 3x8 W

26890
Tuotenro
8718696167960
Philips Hue Lily ulkovalaisinsarja on suunniteltu käytettäväksi ulkona, kosteissa tiloissa esimerkiksi puutarhassa. Sillä on säänkestävä IP65 luokitus. Valaisinsarja on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista.

Lily-ulkospotti kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Lily-ulkospotin voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Voit valita valolle esimerkiksi lämpimän valkoisen sävyn, kesäisen ja piristävän sävyn tai viileän valkoisen lumisen valon. Voit käyttää sitä esimerkiksi puutarhassa tai terassilla juhlia järjestäessä. Valittavana on lähes rajaton määrä, 16 miljoonaa eri valosävyä.

Aloituspakkaus sisältää kaiken tarvittavan: 3 valopistettä, virtalähteen, jatkokaapelit ja liittimet. Pura vain pakkaus ja asenna valaisimet haluamaasi paikkaan.

  • Philips Hue Lily Outdoor -ulkospotti 3x8 W
  • Korkeus 19,4 cm, pituus 8,4 cm, leveys 7 cm.
  • Valovirta 600 lm
  • Paino 0,43 kg
  • Johdon pituus 0,5 m
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.