Kraft

Maalarinteippi ulkokäyttöön 50 mm x 50 m

499
0,10 €/M
Tuotenro
6438114919910
Tarjous voimassa 15.9.2019 saakka, tai niin kauan kuin tuotetta riittää.
Ota 3, maksa 2
Maalarinteipillä suojaat ja rajaat pinnat kätevästi ja nopeasti kaikenlaisissa maalausprojekteissasi. Maalarinteippi sopii mainiosti myös kevyeen pakkaamiseen ja merkitsemiseen. Valitse sopiva maalarinteippi käyttötarkoituksen mukaan.

Ulkokäyttöön soveltuvalla sinisellä Kraft-maalarinteipillä rajaat siististi maalattavat pinnat ulkomaalauskohteissa. Ulkomaalaukseen sopiva maalarinteippi kestää kosteutta, UV-säteilyä ja vaihtelevia sääolosuhteita.

Ulkomaalaukseen sopiva Kraft-maalarinteippi on kreppipaperipohjainen ja tarttuu napakasti useimmille pinnoille. Teippi on vahva mutta silti helppo katkaista rullasta käsin.

Käyttö

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi puhdista ja kuivaa pinta huolellisesti ennen teipin kiinnittämistä. Kokeile teippiä aluksi huomaamattomaan paikkaan, jos olet epävarma sen soveltuvuudesta kohteeseen. Älä käytä maalarinteippiä aroille pinnoille kuten tapetille tai vastamaalatulle tai lakatulle pinnalle. Irrota teippi heti, kun maali on lähes kuivaa; silloin rajasta tulee siistimpi.

Teipin leveys 50 mm. Rullassa 50 m teippiä.