Cool-X

Magnesiumsuihke 100ml

1395
139,50 €/L
Tuotenro
6430019200483
Tuotearviot:
60% of 100
Viilentävä Cool-X Magnesiumsuihke soveltuu esimerkiksi urheilusuorituksesta palautumiseen sekä suonenvetojen, kramppien ja hermo -ja reumasäryistä johtuvien kiputilojen lievittämiseen. Hyvin imeytyvä,aito ja alkuperäinen luonnon magnesium syvältä Zechstein -meren pohjasta. Cool-X magnesiumsuihketta käytetään ulkoisesti iholle. Se imeytyy nopeasti ihon läpi kudoksiin ja soluihin. Tuote on kylläistä magnesiumkloridiliuosta, joka tuntuu öljymäiseltä suuren magnesiumpitoisuuden vuoksi. Cool-X magnesiumsuihkeessa käytetään Zechstein Inside® farmaseuttista laatua olevaa kloridimuotoista magnesiumia, jota pidetään maailman puhtaimpana magnesiumkloridin lähteenä. Ominaisuudet: Ainesosat:
- Puhdistettu vesi
- Luonnon Zechstein Inside® magnesium 31%
- Mentholi
-Eukalyptus- ja talvikkiöljy Käyttöohje: Suihkuta aluksi 2-3 suihkaisua 2-3 kertaa päivässä suoraan iholle esim. reiden etupinnalle tai pohkeeseen ja hiero kevyesti. Lisää annostusta asteittain yhteensä 20 suihkaisuun päivässä. Yksi suihkaisu sisältää n.15mg luonnon magnesiumia.

Tuote saattaa aiheuttaa kirvelyä, joka vähenee, kun kehon magnesiumtaso normalisoituu. Suihkeesta jää kuivuessa valkoista ihon pinnalle, voit hieroa kosteusvoidetta alueelle tai pyyhkäistä sen pois.

Varoitus: Vältä aineen joutumista silmiin, rikkoutuneelle iholle ja limakalvoille. Tuote voi aiheuttaa punoitusta herkällä iholla.