Mahdollisuuksia markkinoinnissa!

Oletko innostunut digimarkkinoinnin, sisällöntuotannon, graafisen suunnittelun tai studiotuotannon osaaja, tai hyvä koordinoimaan asioita ja pitämään lankoja käsissäsi ja kiinnostunut markkinoinnista? Markkinointiosastomme kasvaa, ja rekrytoimme viisi uutta osaajaa innostuneeseen, vauhdikkaaseen ja ketterään markkinointijoukkoomme!

Meillä pääset olemaan monessa mukana, ja siksi onkin tärkeää, että viihdyt nopeatempoisessa työssä ja pystyt pitelemään monia lankoja käsissäsi samanaikaisesti.

Digimarkkinointituottajan tehtävänä on koordinoida digi- ja myymälämarkkinoinnin toimenpiteitä ja varmistaa, että Tokmannin omiin ja ulkoisiin medioihin liittyvät projektit toteutuvat suunnitellussa aikataulussa hyvässä yhteistyössä projekteissa toimivien henkilöiden kanssa. Odotamme valittavalta henkilöltä muun muassa noin 3-5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja rautaista kykyä monien projektien samanaikaiseen hallintaan. Tehtävä on vakituinen. Katso lisätietoja tehtävästä ja hae tästä.

Some -tuottajan tehtävänä on luoda kohderyhmiämme puhuttelevaa sisältöä verkkoon. Valittavalta henkilöltä toivomme muun muassa 3-5 vuoden kokemusta digitaalisesta sisällöntuotannosta ja digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median hyödyntämiseen liittyvää osaamista sekä taitoa loihtia inspiroivaa sisältöä. Tehtävä on vakituinen. Katso lisätietoja tehtävästä ja hae tästä.

Graafisen suunnittelijan tehtävässä huolehdit osaltasi, että tuotoksesi ovat uudistuvan Tokmannin brändi- ja laatumielikuvan mukaiset. Odotamme sinulta intohimoa monikanavaiseen markkinointiin ja noin 3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Graafisena suunnittelijana odotamme sinulta vahvaa ja ammattitaitoista visuaalista silmää ja näkemystä Tokmannin markkinoinnin kehittämiseen. Hallitset myös Adobe Creative Cloudin ohjelmat. Tehtävä on vakituinen. Katso lisätietoja tehtävästä ja hae tästä.

Kuvausstudion tuottajan työ sisältää kuvausstudion toiminnan ja kuvausnäytteiden kuvausprosessin koordinoimista. Työssä tarvitaan muun muassa muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, valokuvien käsittelytaitoa, erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä aikatauluttaa ja varmistaa niiden pitävyyttä. Työssä käytetään Microsoft Officen lisäksi Adobe Creative Cloudin InDesign- ja Illustrator -ohjelmia. Tehtävä on puolen vuoden mittainen määräaikaisuus. Katso lisätietoja tehtävästä ja hae tästä.

Markkinointikoordinaattorin tehtävä sopii uransa alkuvaiheilla olevalle tekijälle, joka on tarkka ja oma-aloitteinen. Tehtäväsi on koordinoida, oikolukea ja taittaa myymäläjulisteita ja erilaisia hintalappuja. Tehtävä on vuoden mittainen määräaikaisuus. Katso lisätietoja tehtävästä ja hae tästä.

Tarjoamme osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ja modernisoimassa Tokmannin markkinointia. Pääset mukaan kasvavaan ja uudistuvaan pörssiyritykseen, jossa sinulla on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa tulevaisuuden Tokmanniin. Lisäksi tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ja suuren konsernin henkilöstöedut.