Mäntsälän logistiikkakeskus työpaikkana

Mäntsälän logistiikkakeskus on Tokmannin tavaravirran sydän. Logistiikkakeskuksen työntekijöiden voimin varmistamme, että tavaratoimitukset Tokmannin lähes 200:aan myymälään sujuvat nopeasti ja täsmällisesti ja jotta asiakkaamme löytävät myymälän hyllyiltä etsimänsä tuotteet.

Nautitko ripeästä ja aktiivisesta työnteosta? Pidätkö työstä, jossa pääset liikkumaan ja hyödyntämään hyvää fyysistä kuntoasi?

Oletko lisäksi

  • täysi-ikäinen
  • huolellinen
  • reipas, ahkera ja oma-aloitteinen
  • halukas tekemään kaksivuorotyötä
  • valmis kulkemaan Mäntsälään töihin
  • työturvallisuutta ja työyhteisöä arvostava

 

Hyvä kunto varastolla on tarpeen, sillä yksi kerätty rullakko painaa noin 100–150 kg ja keräilijä kerää keskimäärin 30–35 rullakkoa päivässä. Työtä tehdään seisten.

 

 

 

Millaisia työtehtäviä logistiikkakeskuksemme tarjoaa?

Varastotyöntekijät vastaanottavat ja varastoivat saapuvat tavarat, osallistuvat keräilyyn ja luovuttavat tavarat lähettämöön, josta tavarat lastataan Tokmanni-rekkoihin ja ne lähtevät matkalle kohti myymälää. Varastolla jokainen työntekijä aloittaa työnsä keräilystä. Haluamme edistää henkilöstömme urapolkuja, joten työntekijän osaamisen ja konsernin osaamistarpeiden kohdatessa voi aktiivisille ja kehittymishaluisille henkilöille tarjoutua mahdollisuuksia edetä erilaisiin tehtäviin varastossa tai Tokmanni-konsernissa. Tälläkin hetkellä meillä työskentelee myymälöissä ja toimistolla varastotyöstä uransa aloittaneita työntekijöitä. Lue tuotekoordinaattori Mikko Keskisen uratarina tästä, Mikko on aloittanut työuransa Tokmannilla varastotehtävissä.

Varaston esimiehet toimivat tuotannon- ja resurssiensuunnittelutehtävissä tai huolehtivat oman tiiminsä ja sitä kautta osaltaan logistiikkakeskuksen toiminnasta. Varaston esimiehet organisoivat työtä, ohjaavat, kannustavat ja kehittävät tiimiä. Varaston esimiestehtävissä tarvitaan muun muassa hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, jämäkkyyttä sekä kykyä valmentaa ja kannustaa tiimiä kohti yhteisiä tavoitteita. Tehtävässä menestyminen vaatii myös hyvää organisointikykyä, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä priorisoida asioita.

Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Mäntsälässä Kapulin alueella Hanko-Hyvinkää-Mäntsälä-Porvoo-tien varrella. Alueelta on matkaa E4-tielle (Helsinki-Lahti) noin yksi kilometri. Logistiikkakeskukseemme on vain noin 30 minuutin ajomatka kehä III:lta.

Katso avoimet työpaikkamme tästä.