Nordic Tricot by Ivana Helsinki

Mekko Mimosa

3995
Tuotenro
6419860037738
Tokmanni tekee designeryhteistyötä Suomen tunnetuimpiin muotisuunnittelijoihin kuuluvan Paola Suhosen kanssa, ja Suhosen Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallisto on saatavana yksinoikeudella vain meiltä. Mallisto on saanut vaikutteita suomalaisesta luonnosta ja arjen kauneudesta. Malliston vaatteet ovat monikäyttöisiä ja helposti asusteilla muunneltavia, ja materiaalit helppohoitoisia ja kauniisti laskeutuvia. Nordic Tricot by Ivana Helsinki on vaatemallisto rohkealle, osaavalle ja itsenäiselle suomalaiselle naiselle – suunnittelijanaan rohkea, osaava ja itsenäinen suomalainen nainen.

Nordic Tricot by Ivana Helsinki -malliston mustavalkoinen Mimosa-kangasmekko valloittaa retrohenkisellä mutta silti ajattomalla lookillaan. Mekon valloittavia yksityiskohtia ovat trendikäs printtikuvio, kulmikas pääntie sekä kauniisti levenevät kellohihat. Mekon malli on muuntautuva, sillä sitä voi käyttää joko vyötäröllä olevan solmittavan vyön kanssa tai ilman.

Yläosassa on edessä ja takana poikkileikkaus, jonka laskokset antavat helmalle miellyttävää väljyyttä ja runsautta. Levenevässä helmassa on sivusaumoihin upotetut taskut, ja helma on alareunastaan hillitysti pyöristetty. Materiaaliltaan mekko on joustavaa kangasta.

  • Pituus 98 cm koossa M
  • 97% puuvillaa ja 3% elastaania
  • Konepesu 40°