Henkilöstöedut ja palkitseminen

Tokmanni on myös eduiltaan ja palkitsemismuodoiltaan hyvä työpaikka!

Peruspalkkaus pohjautuu kaupan alan työehtosopimukseen ja asiantuntijatehtävien osalta käytössämme olevaan työn vaativuuden arviointijärjestelmään.

Peruspalkan lisäksi palkitsemme henkilöstöämme erinomaisista työsuorituksista. Pääkonttorin ja myymälän osalta käytössämme on kannustepalkkiojärjestelmä ja varaston henkilöstöllä on oma tuotantolisäjärjestelmä. Palkitsemisesta ja henkilöstöeduista päätetään vuosittain.

Henkilöstöetuina tarjoamme esimerkiksi henkilökunta-alennuksen Tokmannin myymälöihin ja verkkokauppaan. Henkilökuntamme saa myös kuukausittain erikoisalennuksia Tokmannin omista merkeistä. Käytössämme on kattava henkilöstöetuohjelma, jonka kautta henkilöstö voi saada etuja ja tarjouksia monilta pohjoismaiden johtavilta yrityksiltä. Huolehdimme henkilöstön hyvinvoinnista myös tarjoamalla rahallista tukea liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointiin. Palkitsemme henkilöstöämme myös pitkään jatkuneista työurista.

Tokmannin kannustamisen ja palkitsemisen tavoitteena on innostaa työntekijöitä hyviin suorituksiin ja motivoida henkilöstöä pitkäjänteiseen työhön yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Palkitsemme kuukausittain pikapalkkioilla onnistumisista ja hyvistä suorituksista. Kannustamisen kokonaisuuteen sisältyy rahallisen palkitsemisen ja monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi mahdollisuus kouluttautumiseen. Tokmannilla panostamme valmentavaan esimiestyöhön.

Hyvänä työnantajana varmistamme, että lakisääteiset asiat ovat kunnossa ja huolehdimme työntekijöidemme turvallisuudesta sekä työhyvinvoinnista. Meillä on myös laadukas työterveyshuolto. Lue lisää työhyvinvointi-osiosta.