Epson

Monitoimitulostin Expression Photo XP-960

24900
Tuotenro
8715946549637
Epson Expression Photo XP-960 on pienikokoinen, A3-tulostusmahdollisuudella varustettu monitoimitulostin valokuvaharrastajille, jotka haluavat luoda korkeatasoisia ja pitkään kestäviä valokuvia. Tulosta suuria, kauniita valokuvia pienikokoisella ja tyylikkäällä XP-960:llä. Siinä on kuusivärinen Claria Photo HD -mustesarja, ja se tuottaa erittäin yksityiskohtaisia A3-kokoisia tulosteita ja valokuvia. Laite on myös monipuolinen: Epson Connect -toiminto tuo käyttäjille useita mobiilitulostusvaihtoehtoja.

HD-laatuiset tulosteet
Epsonin uusi kuusivärinen Claria Photo HD -muste soveltuu täydellisesti niille, jotka haluavat tuottaa upeita, pitkään kestäviä valokuvia pehmeillä väriliu'uilla, syvällä, luonnollisella mustalla ja rikkailla ja eloisilla väreillä.

Mobiilitulostus
Käytitpä älypuhelinta tai tablet-tietokonetta, voit ladata iPrint-sovelluksen1 eri laitteisiin ja nauttia sen avulla langattomasta tulostuksesta ja skannauksesta. Eikä siinä vielä kaikki: Epson Email Print1 -toiminnolla voit tulostaa mistä maailman kolkasta tahansa lähettämällä asiakirjoja tai valokuvia sähköpostitse suoraan tulostimeen. Creative Print -sovelluksen avulla voit helposti hyödyntää Facebookin valokuvia, tehdä persoonallisia onnittelukortteja ja kirjepaperimalleja tai vaikkapa muuntaa valokuvat hauskoiksi värityskirjamalleiksi. Wi-Fi Direct -toiminto mahdollistaa tulostamisen yhteensopivista langattomista laitteista myös ilman langatonta kotiverkkoa ja tarjoaa lisää käyttömahdollisuuksia.

Helppokäyttöinen
10,9 cm:n interaktiivisen LCD-kosketusnäytön ansiosta navigointi sekä tulostus suoraan muistikortilta on nopeaa ja yksinkertaista. Moottoroitu ohjauspaneeli ja tulostelokero tekevät käytöstä helppoa ja tulostuksesta vaivatonta.

Kehittynyt hallinta
Kahden edestä täytettävän paperilokeron ansiosta vaihtaminen valokuvakokoisten ja A4-kokoisten papereiden välillä on vaivatonta. Voit tulostaa paksummalle tulostusmateriaalille jopa A3-koossa takaosan erikoismateriaalilokeron avulla ja myös suoraan CD- ja DVD-levyille. A4-kaksipuolistulostus säästää aikaa ja vähentää paperinkulutusta.

Ominaisuudet:
  • ENERGY STAR® -tunnus kertoo vähäisestä energiankulutuksesta
  • mitat 479 x 356 x 148 mm (leveys x syvyys x korkeus)
  • paino 8,7 kg
  • sisältyvä ohjelmisto: Epson Easy Photo Print, Epson Event Manager, Epson Print CD